Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ok dečki ali mislim da ga onda nekaj drugo muči jer kad mu povučem čok na ful gasu ide bolje tj još potegne a mislim zato da mu fali goriva ili mu je zrak preotvoren.iglica je na pola razine tj ni gore ni dolje baš sredina budem ju digel za zub.ideje...
evo danas stavio diznu i opet problem,motor povuče ko lud do nekih 35-40 i onda ima rupu u snazi i ubrzanju do nekih 55 kad opet povuče ko sivonja do 75.kak da rješim tu rupu da ide jednoliko do krajnje.
zrak otvoren skoro 2 kruga.filter čist sve dihta ne vuče zrak nigdje.iglica na drugoj recki odozdo jel je možda previsoko jer je malo dignuta.ima 5 recki.moram vidjeti rolice kakve su i sam mislim da bi možda trebale lakše.auspuh je original samo sam na spoju grane i topa biaksom izbrusio onaj prsten,tj suženje.
budem to sve pregledao sutra jer mi je za danas dost.kaj se tiče centralnog jer bi moglo bit do njega jer mogu probat sa crvenim kojeg imam doma samo neznam za rolice kakve su gore ali i njih imam od srke nove.mario f15 kaj smo sami tu....
ja imam isto areu, da si blizu slozili bi to skupa, bas bih vidio tu areu serijalu hehe...izvrstan sku i preljep koja boja i kombinacija boja?? godina??