Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

10.04.scooter meet pula(istra)+slike

<< < (6/16) > >>

pajo:

--- Citat: vanjossi - 25 Ožujak, 2010, 15:34:44 ---nebi bilo loše napraviti flajere i podjelit ekipi po skuterima da nas bude sto više

--- Kraj citata ---
ja ču poslati PM na forumu svima koji su u istri da dođu na meet,još ču na poslu pozvat ljude i poznanike,tako da vijerujem da če i ostali :icon_thumright:

e sad vanja ako je neko voljan printati susret neka napravi podit če se flajeri.
ja bi naj rađe za sad pustio ovako kako je da vidim kakva če atmosfera da bude itd.tako da za iduči meet bi moglo možda i šta ozbilnije :dontknow:

DevMichele:
treba na facebooku pozvati ljude i to je to.. a duze je na otoku izmjereno ..start sa mosta i imas jesta koliko oces

pajo:

--- Citat: DevMichele - 25 Ožujak, 2010, 15:48:56 ---treba na facebooku pozvati ljude i to je to.. a duze je na otoku izmjereno ..start sa mosta i imas jesta koliko oces

--- Kraj citata ---
može i tako
ja ne baratam baš sa face ako je neko voljan neka napravi :icon_thumright:
kako ste bili organizirali drag po kojim kategorijama??jel onda da napravimo da se plača trka ili ne??

Ive_MHR:
stavite datum kada i na face objavite i kraj ko ce doc neka dode i kraj...

sven_vx:
zanima me bas oce doc ekipa iz rijeke kojima se dolazi na svaki meet iz svih krajeva a oni ne mrdaju iz rijeke 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju