Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
10.04.scooter meet pula(istra)+slike
pajo:
-10.04(subota)scooter meet pula (istra)
-okupljanje počine kod disco šerpente u 12h do 13h(za one koji neznaju,i dolaze van pule mogu se javit meni na PM da se dogovorimo)
-nakon okupljanja kod šerpente idemo svi na katarinu di če se održati drage race u kategorijama:
-2t 70cc
-4t 125cc
-4t 200cc+
-2t 150-180cc
-i stunt show
-nagrade su sljedeče:najviše hvala čizi BIMOTO :notworthy: :notworthy: :notworthy:
-znači po mojoj procijeni na katarini bi se trebali zadžati do 16h,di bi zatim krenuli đir po puli lungo mare-verudela.
-meet bi trebo završiti oko 17-18h
---------------------------------------------------NAPOMENA-UPOZORENJE:--------------------------------------------------------------------------
upozoravam skuteraše i ostale sudionike da pripaze na sljedeče stavke.
-da ne dolaze na meet ne registrizanim skuterima radi policije(i da dolaze na svoju odgovornost)
-da poštivaju prometna pravila i znakove.(pogotovo upozoravam dok se budemo vozili po puli)
-u slučaju lošeg vremena meet če biti otkazan i ovdije objavljen novi datum meet-a.
-glavi i odgovorni za meet ne postoje.
-želim dobru zabavu bez incidenta.
WELCOM SCOOTERS
vanjossi:
ja dolazim ako skupim pare za auspuh i regu! :icon_thumright: :icon_thumright: :biker:
pajo:
--- Citat: vanjossi - 23 Ožujak, 2010, 22:23:39 ---ja dolazim ako skupim pare za auspuh i regu! :icon_thumright: :icon_thumright: :biker:
--- Kraj citata ---
moraš doči i bez skutera ako ne bude u voznom stanju.
imaš kakav prijedlog za susret??
vanjossi:
pa moj bi bio prijedlog neko mjesto gdje nije prometno, jer neznam dal je tocno, ali okupljanje se mora prijaviti policiji ako se misli đirivat po gradu?
nebi bilo loše otići na verudelu tamo je isto veliki parking
pajo:
--- Citat: vanjossi - 24 Ožujak, 2010, 15:30:29 ---pa moj bi bio prijedlog neko mjesto gdje nije prometno, jer neznam dal je tocno, ali okupljanje se mora prijaviti policiji ako se misli đirivat po gradu?
nebi bilo loše otići na verudelu tamo je isto veliki parking
--- Kraj citata ---
mislim da je malo rano za policisku pratnju(ali raspitat ču se)
a za drag sam razmišljo možda karlo rojc dosta je velik poligon??šerpa i katarina mi se čini pre kratko možda se varam?ili možda zatvoreni dio ipsilona(kod vodnjana?)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju