Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

10.04.scooter meet pula(istra)+slike

<< < (5/16) > >>

Ive_MHR:
j#bote serpa skupimo se na verudeli ili tako negdje i ako ima koga od vani da se ceka i njega i onda na katarinu DIVLJAJ BRATE DO MILE volje, a vozila ako ce doc neka dode

vanjossi:

--- Citat: DevMichele - 24 Ožujak, 2010, 21:59:54 ---ovako za drag nema smisla davat nagrade kao sta sam ja prosle godine radio 1. mjesto se dobila 1boca vigora hahaha upad 20kn al nas je tad bilo puno vise cak sam i flajere djelio po gradu al to su bila druga vremena kad nas je bilo vise... sad bi se  mogli okupit kod serpe a ako ce bit drag onda definitivno je naljbolje ili u rocju ako nebude glupih auta i auto skole ako ne na katarini ima mjesta tamo na otoku ..

--- Kraj citata ---
nisam ja kriv sta sam popio vodku  :icon_biggrin:

sven_vx:
aj slozite nesto da se slozi dir..tada cu najvjerovatnije bit u puli.. :)

pajo:

--- Citat: DevMichele - 24 Ožujak, 2010, 21:59:54 ---ovako za drag nema smisla davat nagrade kao sta sam ja prosle godine radio 1. mjesto se dobila 1boca vigora hahaha upad 20kn al nas je tad bilo puno vise cak sam i flajere djelio po gradu al to su bila druga vremena kad nas je bilo vise... sad bi se  mogli okupit kod serpe a ako ce bit drag onda definitivno je naljbolje ili u rocju ako nebude glupih auta i auto skole ako ne na katarini ima mjesta tamo na otoku ..

--- Kraj citata ---
ajmo onda ovako nađemo se kod šerpe.pičimo za katarinu tamo organiziramo drag i stunt show.(rađe nego karlo roj radi policije) :icon_thumright:
samo razmišljam možda bi bila bolja solucija organizirat drag na poligonu di su bili bajkeri nego na otoku,nekako mi veči poligon izgleda??
za prvo mijesto ćizo je voljan udijeliti i neki poklon što nije loše :icon_thumright:
a poslje katarine bacimo đir po puli i doma.

jel bi onda odgovaro 10.04 za meet(naravno ako vrijeme posluži)?

vanjossi:
nebi bilo loše napraviti flajere i podjelit ekipi po skuterima da nas bude sto više

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju