Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: neki komentari vezano za motoriste  (Posjeta: 5189 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline DvdAerox

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
Odg: neki komentari vezano za motoriste
« Odgovori #20 : 23 Ožujak, 2010, 18:44:49 »
Motoristi, može vas biti sram! Imate pedofile i kriminalce u svojim redovima- hahaha, ako ovako generaliziras ili se samo zahebavas, ili si stvarno retardiran... pa i svecenici imaju pedofile u njihovim redovima, ali svecenike brani, hahaha  :toothy12:

Offline ivan007

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
« Odgovori #21 : 23 Ožujak, 2010, 18:46:16 »
sta se palite vi svi imate skutere!
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #22 : 23 Ožujak, 2010, 21:10:08 »
Skuteraš, motorist... dajte neki "pogrdni" naziv za ove koji auto voze pa ćemo i njima naći skupinu  :laughing7:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline b_l_a_c_k

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Gračanica
  • Moj Skuter: Nexus 500
« Odgovori #23 : 23 Ožujak, 2010, 21:14:16 »
Skuteraš, motorist... dajte neki "pogrdni" naziv za ove koji auto voze pa ćemo i njima naći skupinu  :laughing7:

šnjofaći na 4 točka  :toothy3:

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #24 : 23 Ožujak, 2010, 21:26:55 »
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #25 : 23 Ožujak, 2010, 21:36:43 »

Na engleskom govornom podrucju ih zovu Cagers (kavezari), al to nije pogrdno, nego onak - istinito  ;D

Offline Infernus

• Tržnica : (+4)
  • forumski skuteraš
  • Tjuner bez kune
  • Moj Skuter: Rocky 50, Majesty180
  • Moja Kaciga: imam dopunsko
  • MojSetup: Kofer, vizir, Tucano dekica, duge gaće
  • MojSpuh: tutuz replica
« Odgovori #26 : 23 Ožujak, 2010, 21:41:39 »
moze link od te teme?
Forumska Sirotinja R/T

Offline salej600

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: runner
« Odgovori #27 : 23 Ožujak, 2010, 21:50:38 »
Ne možeš trpati sve motoriste u isti koš. Ima nas jako puno koji smo se sami dobro naradili da bi si kupili motor, a i ne gazimo djecu, idemo u crkvu itd...

Offline zL!Ko

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • volim ritam roka i turbofolka
  • Mjesto: Crikvenica
  • Moj Skuter: DT 125
  • Moja Kaciga: bez vizira
  • MojSetup: /
  • MojSpuh: ser.
« Odgovori #28 : 23 Ožujak, 2010, 22:14:57 »
haha kakav idiot, on usporeduje dobrotu ljudi s tim kolko ides u crkvu a jbt hahaha,,ma lik proso u glavi :glasses9:

Offline Infernus

• Tržnica : (+4)
  • forumski skuteraš
  • Tjuner bez kune
  • Moj Skuter: Rocky 50, Majesty180
  • Moja Kaciga: imam dopunsko
  • MojSetup: Kofer, vizir, Tucano dekica, duge gaće
  • MojSpuh: tutuz replica
« Odgovori #29 : 23 Ožujak, 2010, 22:37:05 »
bas je i meni to za oko zapelo..  ::)
Forumska Sirotinja R/T

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #30 : 23 Ožujak, 2010, 23:33:33 »
e a svi se lože a voze skutere  :toothy12: :toothy12:

jbt da ti pravo kažem nije ni meni svejedno kad dođe 3-4 ćelava motorista od 2 metra i 150kg s ninđama i r1 u kafanu  :glasses9: :zivili:
ALI
motoristi su uglavnom staložena bagra koja nebi mrava zgazila i žive po sistemu nediram te nediraš me, samo cijeli priču kvari ekipa tatinih sinova kojima je R1 ili ninđa ili busa produženje kurca kuiš  :dontknow: i onda rade sranje po gradu i u državi.

Pošten motorist nikad nebi ne platio cestarinu ili gorivo, ovi šta su se okrenuli kriminalu nek su, njihov izbor, čuj kad imaš omjer konji:kile  1:1 onda je svatko lak na gasu  :angry7: ali pravi motorist vozi glavom a ne rukama.

I kao zadnje, gore iznad su tako retardirani komentari tipa vidimo se na cesti jedva čekam da nekog zgazim, e i baš me zanima kako si se sudilo tom tipu koji to kaže da ubije nekog na motoru/skuteru.

Ljudi mi idu na živce i uglavnom su mi nanjeli zlo takvi ljudi koji su frustrirani time šta oni nemaju motor.

Iznad je netko rekao dobro, za motor se mora puno radit i puno odricat. I jedan sunčan dan izađeš van na cestu i ljubomorna pička te satre. I ko je tu ugrožen onda i kriminalac i tko gazi djecu... ::) ::) mislim de se ti zakopaj u đubre  :toothy12: :toothy12:
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #31 : 23 Ožujak, 2010, 23:46:09 »
e a svi se lože a voze skutere  :toothy12: :toothy12:

jbt da ti pravo kažem nije ni meni svejedno kad dođe 3-4 ćelava motorista od 2 metra i 150kg s ninđama i r1 u kafanu  :glasses9: :zivili:
ALI
motoristi su uglavnom staložena bagra koja nebi mrava zgazila i žive po sistemu nediram te nediraš me, samo cijeli priču kvari ekipa tatinih sinova kojima je R1 ili ninđa ili busa produženje kurca kuiš  :dontknow: i onda rade sranje po gradu i u državi.

Pošten motorist nikad nebi ne platio cestarinu ili gorivo, ovi šta su se okrenuli kriminalu nek su, njihov izbor, čuj kad imaš omjer konji:kile  1:1 onda je svatko lak na gasu  :angry7: ali pravi motorist vozi glavom a ne rukama.

I kao zadnje, gore iznad su tako retardirani komentari tipa vidimo se na cesti jedva čekam da nekog zgazim, e i baš me zanima kako si se sudilo tom tipu koji to kaže da ubije nekog na motoru/skuteru.

Ljudi mi idu na živce i uglavnom su mi nanjeli zlo takvi ljudi koji su frustrirani time šta oni nemaju motor.

Iznad je netko rekao dobro, za motor se mora puno radit i puno odricat. I jedan sunčan dan izađeš van na cestu i ljubomorna pička te satre. I ko je tu ugrožen onda i kriminalac i tko gazi djecu... ::) ::) mislim de se ti zakopaj u đubre  :toothy12: :toothy12:

ja sam onaj sa potpisom Ja... i rekao sam samo istinu.. i da vozim i motore a ne samo skutove, sto svoje sto frendova...
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline b_l_a_c_k

• forumski biciklist
  • Mjesto: Gračanica
  • Moj Skuter: Nexus 500
« Odgovori #32 : 23 Ožujak, 2010, 23:49:02 »
dajte neko temu.. može i na PM  :icon_tongue:

Offline devil_ma-yela

• maxi forumaš
  • Mjesto: Bjelovar
::..kada se pije, pijem! kada se jede, jedem! kada se radi, NE SMETAM!!..::

teško je bit budala, konkurencija je velika!
 Bjelovar Team forum: http://bjteam.s2.bizhat.com/index.php?sid=bc65d012d58480086a3a34ff09d6226f&mforum=bjteam

Offline Mr J

• Mudrost je vrijednija od brzine.
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: HD V-Rod
  • Moja Kaciga: Schuberth R1
  • MojSetup: Uvijek spreman!
  • MojSpuh: Protočan :)
« Odgovori #34 : 24 Ožujak, 2010, 21:02:43 »
BTW nikako se ne mogu usporedjivati motoristi i caffe raceri... to su 2 razlicita svijeta...

Motoristi su u globalu dobri ljudi koji ce ti prvi pomoci ALI u svakom zitu ima i kukolja tako da ima i onih koje ne odlikuje lijepo ponasanje... (osobno mislim da su za to krivi americki filmovi - motociklisticke bande, itd...)

Caffe raceri su posebna skupina koja nazalost svoj nedostatak duzinom pimpeka nastoje nadoknaditi opasnim jurilicama. Opasnim u njihovim rukama jer tada nisu stroj za uzivanje nego stroj za ubijanje (sebe i nesretnih prolaznika). Nazalost danak neiskustva, samodopadnosti i nedostatka paznje (preseravanja) nerijetko placaju vlastitim zivotom, i takvi najvise pogibaju.

P.S. On mene baca u kos sa mrziteljima motociklista, ajmeeee Luka, Luka, 100 li ti tvojih muka...  :nono:
Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka!

Offline benelli

• maxi forumaš
  • Mjesto: Novigrad
  • Moj Skuter: benelli 491 i gilera runner vx125
  • Moja Kaciga: na laktu
  • MojSetup: malo(s)si spor(t)
  • MojSpuh: serjalović sa db kilerom
« Odgovori #35 : 24 Ožujak, 2010, 21:29:34 »
hahaha koji kreteni pa ja nemogu vjerovat a tek ona vjernica ahahahahahaha

Offline YamahaSpy

• forumski skuteraš
    • www.mojskuter.com
  • Mjesto: Velika Goric
  • Moj Skuter: Yamaha Spy
  • MojSetup: Top Performance
  • MojSpuh: LeoVince ZX
« Odgovori #36 : 24 Ožujak, 2010, 21:35:22 »
@Mr.J -Ma jesu da, svi mi na motorima smo kriminalci. Evo danas sam baš silovao cijeli treći razred jedne osnovne škole. I učiteljicu. E onda sam zgazio njih par na zebri. Tad sam se počeo osječati "haj" ali nisam imao za kavu i benz pa sam u crkvi prebio svečenika i uzeo mu sve pare. I to su mi sve rekli na motori.hr da mogu bez straha jer da je to kul i ako to ne napravim da sam šupak i nisam bajker. BUUUU HHUUUUUU HUUUUUUU
 :laughing6: :laughing6:

Offline Lazo

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Bošnjaci
  • Moj Skuter: Yamaha X-Max 250
« Odgovori #37 : 25 Ožujak, 2010, 00:42:16 »
ma joooj ove sve komentare kad sam pročitao sam se izbezumio... kakvih sve ljudi ima... iz ljutnje sam se raspisao tamo i bilo bi toga još da nema ograničenja slova  :sad3:

Offline veka84sb

• maxi forumaš
  • Mjesto: Slavonski Brod
  • Moj Skuter: - bez skutera
  • Moja Kaciga: HJC Phoenix FG-14
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: -
« Odgovori #38 : 25 Ožujak, 2010, 07:50:03 »
Evo sta se meni desilo ,osobna iskustva!
1. Nakon kupnje motora dosao na posao s njime i netko mi probusio gumu na parkingu (sumljicim jednog maloumnog i mentalno zaostalog vozaca Boatana )
   Ako saznam provjereno tko je bio ,rastavit cu mu skuter/bicikli /auto u djelove na parkiralistu ! Sje&& mi NOVU GUMU (Zadnju)!

2. Lik sto radi samnom u uredu kaze :"j#bo motoriste ,ja kada ih vidim ne kocim ,sve su to divljaci!" A nas dvojica smo si stvarno dobri!

3. Moj susjed je Bosanac iz Svicarske i super se slazemo ,on dolazi ljeti uvjek neka spika o autima i masinama.... jedan dan prolazim ja motorom covjek zamro od straha , kada je skuzio da sam ja , pita on mene u kojoj sam bandi? Kaze on da ima jako negativno iskustvo sa Bajkerima i da ih se boji!
(i dalje smo si dobri i pricamo o pilama ;) )

Ljudi imaju puno straha i predrasuda zbog medija i pojedinacnih negativnih iskustava sa kretenima! 

Neke teorije ,npr povezanost sa kriminalom su nazalost istinite, uvjerio sam se osobno i to od osobe za koju ne bi nikada posumljao (opet je rijec o pojedincima)!

Cafe raceri ili tatini sinovi , e njih stvarno mrzim ,jer zbog njih svi mi ostali izgledamo kao kreteni !

Offline Luka 0101

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: na stolcu
  • Moj Skuter: nema ga... gone.. wushhh.... just like that
  • Moja Kaciga: prisutna
« Odgovori #39 : 25 Ožujak, 2010, 08:16:19 »
mr. J... i mislio sam si da ti nebi stavio takav komentar ali morao sam to napisati... vise zajebancije radi
taj sam