Tehnički kutak > Tuning skutera

Jos jedna moja FIX ideja-LOL

<< < (3/6) > >>

vasso123:
Koji lik...cilindar od 4T nema rupe po sebi kao 2T...na 4T je vaznija glava nego cilindar za performanse,tako i kad bi ti i stavio nekako gore cilindar npr. 2fast4race nebi ti isao nista...ma uglavnom,ne moze se i tocka.

DUBrawa:
ok onda samo da vas pitam još nešto ne baš vezano za to kad sam več otvorio temu a niste procitali na 4t kit pomoč. Ukratko motor super ubrzava do 60 bez zastoja i onda stane i jedva ubrzava pa se uguši na 1 sek vrati na 58 dode do 60 i oped tako . I tako u nedogled . ko da sam na sekundu okreno ključ da ga ugasim i upalim... Detaljnije na temi 4t kit pomoč i svječica.. Uglanom preklinjem vas za pomoč  :help:  :help:  :help: ...Šta bi to moglo bit...

Ceki21:
Neznam koji bi cilindar pasal na to kinesko smece

DUBrawa:
1. nisam bas postavio pitanje dal je smece . Drugo motor nije smece sigurno se manje kvari od tih talijana. 3 . to smo vec rjesili da se nemoze sad sam postavio drugo pitanje.

hellboy_90:

--- Citat: DUBrawa - 05 Kolovoz, 2007, 12:15:30 ---1. nisam bas postavio pitanje dal je smece . Drugo motor nije smece sigurno se manje kvari od tih talijana. 3 . to smo vec rjesili da se nemoze sad sam postavio drugo pitanje.

--- Kraj citata ---

1. nema potrebe postavljati pitanje
2. toliko o tome koliko si ti vozi nekog italijana
3. za to imaš drugu temu (mada, kad bolje razmislim, i ovo može da ide u toj temi, jer je i to FIX ideja...)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju