Tehnički kutak > Tuning skutera

Jos jedna moja FIX ideja-LOL

<< < (4/6) > >>

DUBrawa:
na vozo sam se ja dosta tralijana. a pod 3. nije nikakva ideja nego pitanje zasto se gusi. Toliko o tome sta si procito. I ne kazem da su talijani smece. Al pogle razliku u cjenama a isto traju. Pa lol.

vasso123:
Kolko vidim izgleda da imas neku el.blokadu okretaja...

DUBrawa:
ne ne nije sve blokade su poskidane vec odavno. Kazem vam malo prckam po gljivi znaci malo ju nakrivim pa dobro ide pa se pomakne sama malo pa se gusi i tako. A inace svjecica je dosta crne boje. Dal treba stelat karb? znaci dal treba mozda manje benzina a vise zraka? onaj saraf malo uljevo?  :icon_biggrin:  :help:

PitBull Aerox:
1.ta kada, taj baotijan je smeće da nemože bit veće, bolje da si sebi kupio posteno biciklo
2.kinez i talijan nikad nece biti isti NIKAD!!! na to smeće su nabacani najjeftiniji djelovi, de po cemu je kina poznata?! PO JEFTINOM SMEĆU, to odvezi na neko smeće gdje mu je i mjesto LOL
3.svjecica ti je crna i pitas da li trebas stelat?!?! ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee   :frajer:

Ceki21:
Pa kad se jos nisi vozil na pravom motoru osim na smecu i sad se frajer upusta u "seljo tuning"  :binkybaby:  :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju