Tehnički kutak > Tuning skutera

Jos jedna moja FIX ideja-LOL

(1/6) > >>

DUBrawa:
Ljudi evo zanima me ovako cisto okvirno dal bi se moglo sljedeče :  :icon_biggrin: . Stavit na baotiana cjelu termogrupu bez da radilicu mjenjam od nekog 2t motora. 50 ccm ili neki kit 2t 70ccm.  jel bi se to uopče moglo i ako bi se moglo dal se mora radilica mjenjat. Ja mislim da bi se moglo ako je usis direktno na cilindar....

P.A.L.A.C:
trebo bi cijelu masinu sa blokovima pripasat od nekog drugog motora, i pitanje je kolko bi nosaci na baotianu izdrzali lol  :laughing11: :laughing11:

Benjamin:
Nembre bautian izdrzati snagu orginalne masine kamoli nekog 2T.Vidio sam ja kako pucaju na pola tako da na taj motor nebi sjeo da mi neko plati.Sigurnost = -103

DUBrawa:
napomenimo da je moj puno puno izdržljiviji i kvalitetniji od ostalih. Vjerujte mi i ja sam se nagledo svega i svacega sa baotianima. lol  :toothy12: ali mojem nikad nista.. Zasto bi moro blok mjenjat. Mozda da nedem neki cilindar koji odma na sebi ima usis.... Inace moj frend je stavio na baotiana 2t masinu al ja ne mislim stavljat cjelu masinu nego samo termogrupu i jos neke sitnice ako treba....

P.A.L.A.C:

--- Citat: DUBrawa - 04 Kolovoz, 2007, 23:40:36 ---napomenimo da je moj puno puno izdržljiviji i kvalitetniji od ostalih. Vjerujte mi i ja sam se nagledo svega i svacega sa baotianima. lol  :toothy12: ali mojem nikad nista.. Zasto bi moro blok mjenjat. Mozda da nedem neki cilindar koji odma na sebi ima usis.... Inace moj frend je stavio na baotiana 2t masinu al ja ne mislim stavljat cjelu masinu nego samo termogrupu i jos neke sitnice ako treba....

--- Kraj citata ---

lol onda bi ja vozio vxr-a i kad mi prdne nabijem gore klip i cinidar od sp-a i imam sp 180.

eeee ne ide to tako kako ti mislis.  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju