Al se kilometri mnoze...
Motor imam 3 tjedna, a vec 1200km. S tim da ga vise dana nisam nego jesam vozio. A na postenoj voznji zapravo nisam ni bio - najdalje od kuce 100km.
Morat cu smanjit jer kad me stignu troskovi benge i odrzavanja - bankrotirat cu.
Potrosnja
Ak se vozim ko deda (do 100km/h pri 3000-4000 okr) onda mi je prosjek potrosnje 5.5l, a kad se vozim zesce (do 6000 okr sa izletima prema 7000 okr - do 160 km/h) sa puno kocenja i ubrzavanja, onda je prosjek potrosnje malo preko 6 l. Mislim da bi taj motor mogao srknut mozda i 10 litara ako bi ga se stiskalo do kraja, ali barem znas na kaj taj benzin ode.
Jedva cekam da odvozim jos tih 400km koliko traje razrada pa da konacno stisnem (u nizim brzinama
) do 10500+ okr. Koliko sam primjetio, do 3000 se vozi mekano i bez naglih promjena brzine, do 4000 se vec ugodno preticu auti na otvorenoj cesti, izmedju 4000-5000 okr je u retrovizorima sve cisto nakon par sekudni ubrzavanja i tako je to do 6000 kad motor ode u "drugi mod" - tu pocne Show i svakim slijedecim okretajem moment pocinje naglo rasti.
ovo je čak i slikano u dvorištu servisa KMS