Ostalo > Motocikli
Moji motori
danc00:
--- Citat: 3alfa3 - 19 Lipanj, 2012, 23:41:34 ---Bio jucer na djiru po moru. Nisam do kraja porubio zadnju gumu, al malo fali (1-2mm). Da sam ih pumpao kako treba za taj dio puta, porubio bi ih jer su bile prilicno tvrde kako ih nebio previse potrosio po autoputu ZG-KA. A da su gore jos uvijek Michelin Pilot Power, to bi bilo i dosta preko ruba jer ove imaju agresivniji profil. Lijepo je i sto sam trosio 2-3dl/100km manje nego inace kad idem na djir. Vjerojatno mi je vrucina ubila volju za voznjom.
Vrijeme odvratno - prevruce, a bio sam u full opremi. Doso doma 2,5 kg laksi i odma nadoknadio sa 2 litre pive i lazanjama. :toothy12:
--- Kraj citata ---
Svaka čast, ti buš upoznal cijelu lijepu Našu! Nego mi reci, kaj se stalno voziš po istoj dionici ili ideš drugim putevima?
3alfa3:
--- Citat: danc00 - 19 Lipanj, 2012, 23:57:19 ---Svaka čast, ti buš upoznal cijelu lijepu Našu! Nego mi reci, kaj se stalno voziš po istoj dionici ili ideš drugim putevima?
--- Kraj citata ---
Idem drugim putevima, al uvijek zavrsim na jadranskoj magistrali :toothy12:
P.S.
cura je ovaj tjedan u Karlobagu jer joj familija tamo ima kucu pa se ona kupa, a ja se vozikam ;D
enel:
--- Citat: 3alfa3 - 20 Lipanj, 2012, 00:22:25 ---cura je ovaj tjedan u Karlobagu jer joj familija tamo ima kucu pa se ona kupa, a ja se vozikam ;D
--- Kraj citata ---
A ti nisi pozvan jer bi im mogao sve zalihe piva srediti :icon_tongue:
B.E.R.O.:
:icon_thumright:
... za pivo i lazanje!!!!
;D
3alfa3:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Ožujak, 2012, 18:35:11 ---
--- Citat: 3alfa3 - 30 Siječanj, 2012, 18:14:04 ---Bio danas u SLO po gume za ovu sezonu (205€ netto). Ove sezone cu zesce vozit pa su gume iz Hypersport klase - Dunlop Sportsmart. Valjda budu dobre. ;D
Michelin Pilot Power koje su na motoru ce izdrzat jos cca. 5000km, a onda idu ove. To bu po mojoj procjeni u 5.-6. mjesecu.
--- Kraj citata ---
Danas montirano (stare gume nisam potrosio nego prodao)
--- Kraj citata ---
Kupio novu zadnju gumu. Stara ce izdrzat jos cca. 1000-1500km (sad ima 1,7mm profil, a odvozila je 7100km). Odlicna guma. Samo se ja ocito puno vozim kad ce ova trenutno na motoru provest samo 5 mjeseci (montirana prije 4 mjeseca :icon_biggrin: )
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju