Ostalo > Motocikli
Moji motori
Grale:
--- Citat: 3alfa3 - 05 Lipanj, 2012, 17:38:04 ---A nikad opran tekucom vodom (ali niti vozen po kisi) :toothy12:
--- Kraj citata ---
kaj odvedes ga u saunu i čekaš da se oznoji? :icon_biggrin:
steeef:
dobro si ga poslikal,ništ se ne vidi :icon_thumright:
:toothy9:
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: 3alfa3 - 05 Lipanj, 2012, 17:38:04 ---A nikad opran tekucom vodom (ali niti vozen po kisi) :toothy12:
--- Kraj citata ---
pretpostavljam da su i kod tebe u igri samo krpica&kist?! :confused5:
3alfa3:
Bio jucer na djiru po moru. Nisam do kraja porubio zadnju gumu, al malo fali (1-2mm). Da sam ih pumpao kako treba za taj dio puta, porubio bi ih jer su bile prilicno tvrde kako ih nebio previse potrosio po autoputu ZG-KA. A da su gore jos uvijek Michelin Pilot Power, to bi bilo i dosta preko ruba jer ove imaju agresivniji profil. Lijepo je i sto sam trosio 2-3dl/100km manje nego inace kad idem na djir. Vjerojatno mi je vrucina ubila volju za voznjom.
Vrijeme odvratno - prevruce, a bio sam u full opremi. Doso doma 2,5 kg laksi i odma nadoknadio sa 2 litre pive i lazanjama. :toothy12:
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
enel:
--- Citat: 3alfa3 - 19 Lipanj, 2012, 23:41:34 ---Vrijeme odvratno - prevruce, a bio sam u full opremi. Doso doma 2,5 kg laksi i odma nadoknadio sa 2 litre pive i lazanjama. :toothy12:
--- Kraj citata ---
Nas novi forumski atleta :zubo:
Ovo djiranje je super, to je uzivancija, sjesti i voziti motor i voziti i voziti... A ne kao ovi imbecili iz mog grada, svi voze neke bijesne masine, a sta rade, voze sa sa nekim funjarama bez kacige po par km na dan.
Ja isao na djir sa 50 ccm preko nekih planinskih predjela pa uzivancija, a kamo li kad imas puno vise snage pod guzicom :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju