Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (147/419) > >>

marko_AeRoX:
Dunlop  :icon_thumright:

Moja na skuteru se drži dobro jedino joj treba malo duže da se zagrije  :dontknow:

3alfa3:

--- Citat: marko_AeRoX - 24 Srpanj, 2012, 18:53:42 ---Dunlop  :icon_thumright:

Moja na skuteru se drži dobro jedino joj treba malo duže da se zagrije  :dontknow:

--- Kraj citata ---

I ovima treba dulje da se zagrije. Cak i po ljeti. I kaj je najgore, cim tempo voznje malo padne, osjeti se da ne drzi optimalno.
Znam da je kod montaze bilo malo problema jer je bilo tada hladno (kraj zime). Michelin PP su tada bolje radile, ali Sportsmart po toplom vremenu (barem 15C) kod zestoke voznje rade savrseno. Kad je ispod 15C se ionako ne vozim "na noz" pa nema previse neugodnih iznenadjenja.

marko_AeRoX:

--- Citat: 3alfa3 - 24 Srpanj, 2012, 18:56:33 ---
--- Citat: marko_AeRoX - 24 Srpanj, 2012, 18:53:42 ---Dunlop  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

I ovima treba dulje da se zagrije. Cak i po ljeti. I kaj je najgore, cim tempo voznje malo padne, osjeti se da ne drzi optimalno.
Znam da je kod montaze bilo malo problema jer je bilo tada hladno (kraj zime). Michelin PP su tada bolje radile, ali Sportsmart po toplom vremenu (barem 15C) kod zestoke voznje rade savrseno. Kad je ispod 15C se ionako ne vozim "na noz" pa nema previse neugodnih iznenadjenja.

--- Kraj citata ---

True story.

Sad zamisli kak je meni na skuteru gdje brzine nisu ni približne tvojima. Zagrijavanje puno duže traje dok su niže temperature. I nisam siguran 100%, ali čini mi se dok tlak nije savršen da gume proklizavaju jebački... Ispričavam se na vokabularu... Više driftam nego se vozim...  :angry7:

3alfa3:

--- Citat: marko_AeRoX - 24 Srpanj, 2012, 19:00:33 --- čini mi se dok tlak nije savršen da gume proklizavaju jebački...

--- Kraj citata ---

Dobro ti se cini.

doduse, ove moje (zadnja) ima NTEC tehnologiju gdje se tlak moze stvarno nisko spustit bez da se ugrozi integritet gume, al tada nebi bas ni trajala i trebalo bi ju divljacki vozit.

A ak se napumpa previse - ko kamen. Michelin sam pumpao na 2,5 i 2,9, a ove 2,4 i 2,7 za svakodnevnu upotrebu, a 2,35 i 2,5 za zivlju voznju.
Na stazu ne idem, ali da idem - 2,1 naprijed i 1,9 otraga kod Sportsmarta

marko_AeRoX:

--- Citat: 3alfa3 - 24 Srpanj, 2012, 19:12:02 ---
--- Citat: marko_AeRoX - 24 Srpanj, 2012, 19:00:33 --- čini mi se dok tlak nije savršen da gume proklizavaju jebački...

--- Kraj citata ---

Dobro ti se cini.

doduse, ove moje (zadnja) ima NTEC tehnologiju gdje se tlak moze stvarno nisko spustit bez da se ugrozi integritet gume, al tada nebi bas ni trajala i trebalo bi ju divljacki vozit.

A ak se napumpa previse - ko kamen. Michelin sam pumpao na 2,5 i 2,9, a ove 2,4 i 2,7 za svakodnevnu upotrebu, a 2,35 i 2,5 za zivlju voznju.
Na stazu ne idem, ali da idem - 2,1 naprijed i 1,9 otraga kod Sportsmarta

--- Kraj citata ---

To bi meni trebalo  :toothy3:

Ubio se skoro neki dan, na 50 u skroz blagom zavoju prokližem... Katastrofa, moram na bengu provjeriti tlak.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju