Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (128/419) > >>

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 02 Ožujak, 2012, 19:04:59 ---nisi ti napravio metra po mokrom u 7 godina a ne u 2 ;D

--- Kraj citata ---

Jesam, kako ne? I po snijegu, a ne samo mokrom.

s autom  ;D

B.E.R.O.:
Isao bih i ja na more da imam 100 km do dolje.
 ;D ;D

Ja kad se vozim kad mi se da onda u susu makar 200-300 km i onda sam miran!!!
Da sam u Zagrebu svaki vikend dolje do mora pa makar na kavu i gledati pice (normalno,bez toga nista  :drunken_smilie: )!!!

Za kisu me gume ne zanimaju jer po kisi se nevozim zato postoje automobili.
Na kisi sam bio jedino ako me negdje uhvatila!!!
 :headbang: :headbang:

3alfa3:

--- Citat: B.E.R.O. - 02 Ožujak, 2012, 19:15:01 ---Isao bih i ja na more da imam 100 km do dolje.
 ;D ;D

Ja kad se vozim kad mi se da onda u susu makar 200-300 km i onda sam miran!!!
Da sam u Zagrebu svaki vikend dolje do mora pa makar na kavu i gledati pice (normalno,bez toga nista  :drunken_smilie: )!!!

Za kisu me gume ne zanimaju jer po kisi se nevozim zato postoje automobili.
Na kisi sam bio jedino ako me negdje uhvatila!!!
 :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---

170km imam do Senja, onda 110 do Starigrada i onda nazad. Ukupno nesto ispod 600km. Ako idem iz Starigrada preko Plitvica ili iz KArlobaga na Gospic pa ZG, kilometraza nije bitno drugacija, tako da moj jedan djir na more ima 580-600km.

3alfa3:
Napravio u srijedu djir po jadranskoj magistrali. Od ZG do KA po autoputu (jer je stara karlovacka zatvorena u luckom, a nisam htio gubit vrijeme na obilaske), KA do Senja starom cestom, Senj - Starigrad i nazad na Senj (220km odprilike) po najboljoj cesti za voznju motorom u HR i onda nazad prema ZG istim putem kao i do Senja. Ukupno 580km.
Uvjeti na jadranskoj magistrali fenomenalni - 20C, suho, bez prometa. Dunlop Sportsmart bez i jednog iznenadjenja - jako mi se svidjelo koliko u nagib moze ic sa velikim osjecajem sigurnosti. Tlak za tu prigodu spusten sa 2.5F i 2.9R na 2.3F i 2.5R pumpano na hladno prije voznje.

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

avr freak:
pročitao sam cijelu temu od početka do kraja i mogu samo reči svaka čast na volji, trudu i uloženom novcu.
Jedino kaj bi kao i neki dečki da riješiš zadnji kraj, tu kod nas jos nisam čuo nikoga da je imal problema a ima ih par
identičnoga pa čak i s onom ralicom ispod. Sve u svemu taj motor je i meni jedna od želja i želim ti puno sretnih kilometara!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju