Ostalo > Motocikli
Moji motori
3alfa3:
--- Citat: avr freak - 03 Travanj, 2012, 17:11:20 ---Jedino kaj bi kao i neki dečki da riješiš zadnji kraj
--- Kraj citata ---
Mislis na izgled zbog zadnjeg blatobrana?
To me uopce ne dira jer ga ne vidim dok se vozim. ;D
A znam i preko granice potegnut (prema zapadu) pa ne zelim probleme. A bogami koliko vidim, i po ZG je hajka na motoriste ovih dana - kaznjavaju i provlacenje kroz kolone dok auti stoje zbog crvenog semafora. Prije to murija nikad nije kaznjavala, al blagajna je prazna pa....
Motor (izgledom) ostaje potpuno serijski
Tomi_ZG:
--- Citat: 3alfa3 - 03 Travanj, 2012, 17:36:22 ---Mislis na izgled zbog zadnjeg blatobrana?
To me uopce ne dira jer ga ne vidim dok se vozim. ;D
A znam i preko granice potegnut (prema zapadu) pa ne zelim probleme. A bogami koliko vidim, i po ZG je hajka na motoriste ovih dana - kaznjavaju i provlacenje kroz kolone dok auti stoje zbog crvenog semafora. Prije to murija nikad nije kaznjavala, al blagajna je prazna pa....
Motor (izgledom) ostaje potpuno serijski
--- Kraj citata ---
Di si to videl?
Treba širom oči otvorit i pripazit znači,uskoro će i tlak u gumama mjerit i kažnjavat ak nije na razini propisanog
3alfa3:
--- Citat: Tomi_ZG - 03 Travanj, 2012, 17:40:16 ---Di si to videl?
Treba širom oči otvorit i pripazit znači,uskoro će i tlak u gumama mjerit i kažnjavat ak nije na razini propisanog
--- Kraj citata ---
Procitao na motori.hr.
I to murjak na motoru u civilki (crni Kawasaki GTR1400). Samo preteko i upalio plava titrajuca svjetla i kaznio.
Cak su i multanove podesili da snimaju vozila koja prekorace brzinu odozada, a ne kao do sada sprijeda. Sad i oni s 2 kotaca moraju pazit na to
ivanm:
ma sad i kak imaju ove nove odore više izgledaju ko mehaničari neg murijaci..
a da bu zaustavljanja, bude.. čim je državna blagajna pri dnu, murija ide na ceste.
robert:
tema čista a sad dalje bez spama
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju