Ostalo > Motocikli
Moji motori
Miki-speedy:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Ožujak, 2012, 18:54:40 ---Jos 01.01. je pocela. U 1. mjesecu sam skoro 1000km odvozio :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Dobar si kad imas volje po onakvim vremenskim uslovima da vozis :laughing7:
3alfa3:
--- Citat: Miki-speedy - 02 Ožujak, 2012, 18:56:10 ---Dobar si kad imas volje po onakvim vremenskim uslovima da vozis :laughing7:
--- Kraj citata ---
Uslovi odlicni - suha cesta i temperatura 5C ili vise. Nisam jos u 2 godine vozio ni metra po mokrom.
B.E.R.O.:
Ej imao si Pilot Power mislim,neda mi se traziti. ;D
Jel valja sta guma??
Ja sam dosad na Bridgestonu vozio i imam rijeci pohvale,Dunlop sam imao samo zadnju ne valja nista!!!
Zanima me sta je sa Michelin-kama jer vidim da su malo jeftinije od Bridgestona!!!??
3alfa3:
--- Citat: B.E.R.O. - 02 Ožujak, 2012, 19:00:38 ---Ej imao si Pilot Power mislim,neda mi se traziti. ;D
Jel valja sta guma??
Ja sam dosad na Bridgestonu vozio i imam rijeci pohvale,Dunlop sam imao samo zadnju ne valja nista!!!
Zanima me sta je sa Michelin-kama jer vidim da su malo jeftinije od Bridgestona!!!??
--- Kraj citata ---
Valja Pilot Power. Pogotovo za tu cijenu - best buy. U SLO sam set placao 170€
Po zimi i mokrom jedna od najboljih (ako ne i najbolja guma), ali po vrucinama kod zestoke voznje se znaju pregrijavat i onda grip oslabi. Kak se vozim "normalno" skoro uvijek osim kad idem na djir na Jadransku magistralu, trebao bi i Sportsmart biti OK, ali ce on biti bitno bolji kod zesce voznje, a ove godine mislim i vise od 10 puta na more (prosle godine sam toliko puta isao)
ivanm:
nisi ti napravio metra po mokrom u 7 godina a ne u 2 ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju