spuh je prodan po cijeni za koju idu i ostali takvi spuhovi koji nikad nisu odrzavani.
A mozete mislit (obzirom na to kakva sam picajzla) u kakvom je stanju bio ovaj. Ukratko, da je nov u ducanu poliran, ovaj bi bio isti ili bolji
A ako je bitno, platio sam ga 2650kn, a prodao za 1550 i to sasvim slucajno - da nisam vidio oglas gdje lik kupuje bas takav spuh, nebi mi ni palo na pamet da ga prodajem, al sam iso vidjet da li bi dobio novce za koje mislim da vrijedi i ispalo je da bi.
Kad mjerenja buke u HR (a i zapadnije od HR) nebi bilo - nebi ga prodavao ni za 2500kn nego vozio. A neugodnost oko mjerenja (koje se najcesce provodi na mjestu gdje svakodnevno prolazim) bi me kostala 700kn + guranje ili slepanje motora do kuce, pa onda do tehnickog pregleda i odlazak na muriju po tablice. Financijski bi to jos i izgurao (al samo jednom - nakon toga bi stavio serijski spuh), al zajebancija oko svega toga - nema sanse.
Jebiga, taj spuh je i uz toleranciju od 5db izvan zakonskih okvira cak i sa db killerom. Ne treba mi takva zajebancija....