Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (105/419) > >>

EmirF121:
Napucaj se nečim za smirenje ili relaksiranje i reži. Bit će ti svejedno.  :weed:  :hello:

Rox-Rab:
ja ga nebi rezao ovakav mi je super  :icon_thumright:

Miki-speedy:
Pa i tako je kratak ti bi jos kratio  :toothy12:
Btw zanima me za sta sluze ove rupe u felgi ?

--- Citat: 3alfa3 - 26 Kolovoz, 2011, 18:01:10 ---

--- Kraj citata ---

3alfa3:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 27 Kolovoz, 2011, 02:38:31 ---Pa i tako je kratak ti bi jos kratio  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Nisi dobro citao - nebi kratio auspuh nego bi mu izvadio ventil i ugradio na drugi spuh koji ga nema.
Taj ventil je klapna koju kontrolira servo motor putem sajli, a otvara ju ili zatvara ovisno o broju okretaja i poziciji otvora gasa.
Rezultat je manja buka na sporijoj voznji, a i smjesa koju ECU daje je prilagodjena takvom sistemu pa nema pucanja iz spuha kod oduzimanja gasa jer je bez ventila spuh preotvoren. Iz razloga postelanosti smjese je i moment na manjim okretajima i otvorima gasa veci - nije puno, ali osjetim
Al prvenstveno mi je zbog buke da me murija ne jebe na cesti.

Samo, kako stvari stoje, ostavit cu serijski spuh na motoru - barem neko vrijeme jer mi ne zvoni glava nakon voznje od prevelike buke iako je atraktivno naterat u okretaje Leo Vince spuh, samo kad odem na djir (a to kom mene bude 600tinjak km), buka iritira nakon nekog vremena

pitaNS:
ako je ovo Leovince na zadnjoj slici potpuno sam razočaran njegovim izgledom...Kako su ga mogli napraviti tako mršavog i sirotog...Ok, super ako daje performanse ali mogli su ga malo podebljati da liči na nešto..to je samo moje mišljenje!

A ovaj novi spuh što si nabavio mi je lepši od onog mat originalnog..mada koliko vidim identični su, ovaj je sam mat ovaj sjajni jel??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju