Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (106/419) > >>

3alfa3:

--- Citat: pitaNS - 27 Kolovoz, 2011, 10:40:03 ---ako je ovo Leovince na zadnjoj slici potpuno sam razočaran njegovim izgledom...Kako su ga mogli napraviti tako mršavog i sirotog...Ok, super ako daje performanse ali mogli su ga malo podebljati da liči na nešto..to je samo moje mišljenje!
--- Kraj citata ---

On cak ima i slabije performanse od originalnog kao i vecina zamjenskih auspuha osim Akrapovica koji daje "cak" 2 konja na visokim okretajima ;D
Al ga trebas cut u zivo - bas zato ejr je malog volumena, kratak i protocan.... Avion....

--- Citat: pitaNS - 27 Kolovoz, 2011, 10:40:03 ---A ovaj novi spuh što si nabavio mi je lepši od onog mat originalnog..mada koliko vidim identični su, ovaj je sam mat ovaj sjajni jel??

--- Kraj citata ---

Da, identican osim boje. Kupio sam ga jer je bio vrlo jeftin (prakticki badava), a nisam htio unistit originalni spuh jer takav novi kosta preko 1000€.

Drnda:
koliko god mu davalo na zvuku, presmijesno mi izgleda. pretanak je i malen je kad gledas cjelinu... akrap sa granama je zakon na zekanu, i na srednjim i na visokim okretajima, cak mi se cini da na sredinjima ima snage vise nego sa serijskim spuhom.. na nizima nisam bas se vozio  :toothy12: :toothy12:
bez grana mi se cini da je isto akrap bolji, ali ne puno...

3alfa3:

--- Citat: Drnda-1 - 27 Kolovoz, 2011, 11:37:19 ---koliko god mu davalo na zvuku, presmijesno mi izgleda. pretanak je i malen je kad gledas cjelinu... akrap sa granama je zakon na zekanu, i na srednjim i na visokim okretajima, cak mi se cini da na sredinjima ima snage vise nego sa serijskim spuhom.. na nizima nisam bas se vozio  :toothy12: :toothy12:
bez grana mi se cini da je isto akrap bolji, ali ne puno...

--- Kraj citata ---

Akrap sa granama trazi Powercommander za stelanje smjese. Taj uredjaj kosta parsto eura, ali to je manji problem. Veci problem je sto akrap s granama kosta skoro 2000€, a za tu cijenu dobijes cak 10tak konja. Ej, 2000+€ za 10% povecanja snage.
E da, i opet si nelegalan sa takvim sistemom i ne mozes ni tehnicki proc  ;D

Sto se razvijanja snage i momenta tice, nema dileme da je serijski spuh najbolji. On se mijenja ISKLJUCIVO zbog zvuka i izgleda.

Drnda:
sve mi je jasno.. al nije moj motor pa me nije briga, mislim da je slip on oko 5500 za zekana, sa granama je oko 15 tj sve u kompletu sto ide

3alfa3:

--- Citat: Drnda-1 - 27 Kolovoz, 2011, 11:41:40 ---sve mi je jasno.. al nije moj motor pa me nije briga, mislim da je slip on oko 5500 za zekana, sa granama je oko 15 tj sve u kompletu sto ide

--- Kraj citata ---

TAko nekako to kosta, a meni je to smijesno. Ajd da daje ko rezo spuh na cvaji, ali da samo izgled i zvuk platim toliko - nema sanse

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju