Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (104/419) > >>

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: 3alfa3 - 11 Kolovoz, 2011, 22:40:27 ---Sedmi put u zadnjih par mjeseci odvozio Senj-Karlobag-Starigrad i nazad.
Zadnja guma nema rub i za zamjenu je uskoro iako je stara tocno 2 mjeseca  ;D (vozit cu je jos po ZG 15tak dana - taman za 1000km koliko joj je ostalo zivota). Prednja se drzi i izdrzat ce jos jednu zadnju.
Skup sport te gume...  :(

--- Kraj citata ---

Ti igras bas ono full na sigurno..ja se sjecam prosle godine frend na cbr-ki doso na Pag i po sredini gume mu se oni konci željezni poceli vidjet,vozio se na moru nesto sitno...i u povratku se jos po staroj cesti vracao za ZG haha..kaze valjalo je jos malo te rubove gume po zavojima iskoristit haha..lud covjek

3alfa3:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 11 Kolovoz, 2011, 23:06:41 ---Ti igras bas ono full na sigurno..ja se sjecam prosle godine frend na cbr-ki doso na Pag i po sredini gume mu se oni konci željezni poceli vidjet,vozio se na moru nesto sitno...i u povratku se jos po staroj cesti vracao za ZG haha..kaze valjalo je jos malo te rubove gume po zavojima iskoristit haha..lud covjek

--- Kraj citata ---

Pa tako i ja - po ZG unistim sredinu (ipak motor ima 225kg i ja na njemu u opremi jos 100kg), a ima momenta i zadnja guma ne traje puno.
Al po jadranskoj magistrali u 200km potrosim rubove kao sto sredinu potrosim u ZG za 1000+km

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: 3alfa3 - 11 Kolovoz, 2011, 23:11:31 ---Pa tako i ja - po ZG unistim sredinu (ipak motor ima 225kg i ja na njemu u opremi jos 100kg), a ima momenta i zadnja guma ne traje puno.
Al po jadranskoj magistrali u 200km potrosim rubove kao sto sredinu potrosim u ZG za 1000+km

--- Kraj citata ---

To vec da..daj samo uslikaj trenutnu gumu prije nego ces je mijenjat, bas me zanima..tezak je dosta taj Z jbt,nisam znao da ima tolko kila..vidio sam negdje da pises o nedostatku staza..a grobnik je uvjek tu..djir do tamo je isto zanimljiv..bas planiram na jesen otic jedan vikend sa ekipom...kazu ljudi da je 1km voznje na stazi ko 100km na cesti..bas se upoznas sa motorom i vidis mu granice..istina da se moze dogodit i pad,ali znatno je sigurnije izletit tamo nego odklizat nekom frajeru na cesti u suprotnu traku,ili vozac,a najcesce motor..pa to zavrsi kako zavrsi..

3alfa3:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 11 Kolovoz, 2011, 23:28:58 ---To vec da..daj samo uslikaj trenutnu gumu prije nego ces je mijenjat, bas me zanima..tezak je dosta taj Z jbt,nisam znao da ima tolko kila..vidio sam negdje da pises o nedostatku staza..a grobnik je uvjek tu..djir do tamo je isto zanimljiv..bas planiram na jesen otic jedan vikend sa ekipom...kazu ljudi da je 1km voznje na stazi ko 100km na cesti..bas se upoznas sa motorom i vidis mu granice..istina da se moze dogodit i pad,ali znatno je sigurnije izletit tamo nego odklizat nekom frajeru na cesti u suprotnu traku,ili vozac,a najcesce motor..pa to zavrsi kako zavrsi..

--- Kraj citata ---

Ja nemam kozni kombinezon za stazu, tako da sam osudjen na ceste. A na Grobniku ionako samo jedne gumedrze, a te su skupe ko sam vrag. Nije da se ne moze i sa "obicnima", ali ne moze se bas dugo vozit tamo jer ih taj asfalt jednostavno trga i topi. Uostalom, tamo bi vjerojatno i pao koji put, a to ne dolazi u obzir jer nemam toliko para  ;D (a niti sam neki vozac pa da bi se znao vozit po stazi kak spada).

Ovako u sezino odem 2 put mjesecno na Jadransku magistralu i dam si oduska (ali ne 100%, nego 80-90% jer ipak zelim zivit jos koju godinicu  ;D ) Desi se da neki zavoji budu odradjeni i sa 110%, ali pokusavam to izbjegavat i zato se i vozim 10tak % slabije nego mislim da bi mogao da u trenu kad se malo preracunam imam rezerve

EDIT:
sad sam se sjetio dobre usporedbe....
To je kao i gume - 90% svih problema (busenje, slabo drzanje itd) se desava u zadnjih 10% zivotnog vijeka gume. Tako je i sa voznjom - ako vozis na granici, enormno je veca sansa da padnes nego kad ostavis bar malo "lufta"

A najljepse od svega je sto ces sa voznjom na 90% mogucnosti biti brzi nego da vozis 100% jer neces grijesiti pa neces morati ni ispravljati greske

3alfa3:
Mali projekt kojeg (mozda) spremam...

Nabavio sam za smijesne novce polovni originalni spuh koji bi trebao biti donor za exup ventil kojeg bi htio stavit na LV GP Style spuh kako bi sveo buku na nizim okretajima na dozvoljenu, a i dobio nesto momenta jer je LV dosta otvoren i malo se osjeti da fali do 5000-6000 okr momenta.

Stavio sam taj (na slikama) spuh na motor kako bi vidio jel sve na njemu ispravno prije rezanja. A sad mi ga je toliko zao rezat da cak mislim da cu ga ostavit ovakvog na motoru jer je preporod vozit se bez da ti zuji u glavi od buke poslije voznje, a i ljepse se zbog momenta vozit laganije. Cak mi za razliku od mojeg originalnog (pogledat na 1. strani ove teme) ovaj spuh ljepsi jer nije mat. Ako ga ipak raskasapim zbog ventila, onda sam prakticki satro spuh koji novi kosta oko 8000kn (slovima: osam tisuca kuna) zbog ventila za kojeg jos ne znam kako lijepo ukomponirati na LV spuh kojem bi isto trebalo spojnu cijev izmasakrirat.
Srecom, ovaj spuh sam platio koliko kosta tank benzina pa mi se ideja jos mota po glavi.

E sad, ja to varit nemam sa cim, a jos bi i naso nekog frenda sa aparatom, al kazem, sad mi ga je zao rasturat kad fakat radi ko nov. Ne znam, razmislit cu jos.

Evo slika od jucer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju