Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (9/419) > >>

Ceki21:
aha, i meni je frend dal za vikend 636r 2006. isto, koma, to nije za voziti se heheh

Luka 0101:

--- Citat: veka84sb - 20 Travanj, 2010, 12:08:13 ---hehe ,ja se do 160 ne sakrivam ispod plastika ...na preko zalegnem koliko ide ,jer mi nabije kacigu na lice da to nije normalno! Pokusao sam na 200 ispraviti se ...auuu koji je to propuh! A brzina odma pada kao da sam padobran izbacio....

--- Kraj citata ---
ja se nisam spustqo do 220... a meni najzesce nilo kad se vozim 26-270 na AC i samo pustim gas i uspravim se... u pola sekunde na ispod 200  :icon_biggrin:

speed:
jel znate kako se testiraju novi motori nakon sta se sloze????

odma u full okretaje ga stave da vidi jel  sve sljaka,a ovo kaj se razradjuje motor su ciste gluposti,ak crkne vozis ga u servis njima,pa ti si njima njega platio,ne oni tebi da ga vozis

3alfa3:

--- Citat: speed - 21 Travanj, 2010, 02:08:04 ---jel znate kako se testiraju novi motori nakon sta se sloze????

odma u full okretaje ga stave da vidi jel  sve sljaka,a ovo kaj se razradjuje motor su ciste gluposti,ak crkne vozis ga u servis njima,pa ti si njima njega platio,ne oni tebi da ga vozis

--- Kraj citata ---

Glupost ili ne, manual tako propisuje, a i uvjet je za ostvarivanje garancije. Mislis da se ne moze iz logova ECU-a procitati kako se motor vozio?
Kako bilo, moj motor je legalno razradjen i sad tek pocinje uzivancija.

A da se tu nema sto razradit (osim karika) je istina. Al jebga kad tvornica propisuje razradu koja dugo traje...

speed:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Travanj, 2010, 02:17:35 ---Glupost ili ne, manual tako propisuje, a i uvjet je za ostvarivanje garancije. Mislis da se ne moze iz logova ECU-a procitati kako se motor vozio?
Kako bilo, moj motor je legalno razradjen i sad tek pocinje uzivancija.

A da se tu nema sto razradit (osim karika) je istina. Al jebga kad tvornica propisuje razradu koja dugo traje...

--- Kraj citata ---
znam da se moze procitati,ali gledao sam par puta kako rade kawasakije,suzukije i svi odma full gas,a agustu prze 10 h pun gas i onda u prodaju s njome tek :happy8:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju