Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (10/419) > >>

3alfa3:

--- Citat: speed - 21 Travanj, 2010, 02:19:54 ---znam da se moze procitati,ali gledao sam par puta kako rade kawasakije,suzukije i svi odma full gas,a agustu prze 10 h pun gas i onda u prodaju s njome tek :happy8:

--- Kraj citata ---

To je zapravo dobra metoda razrade. Sto prije karike razradis, to ce bolje brtviti i motor ce imati bolju kompresiju. Nadam se samo da prije toga zagriju mashinu da joj ulje bude radne temperature.

A u vezi razrade....
Blesavo je to uvjetovati brojem prijedjenih kolometara. RAdni sati bi bili bolje mjerilo. Jer, mogu se ja vozit tih 1600km u 1. i 2. brzini po gradu i radnih sati ce biti 5x vise nego ako se vozim 90 km/h u 6. po otvorenim cestama

speed:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Travanj, 2010, 02:23:00 ---To je zapravo dobra metoda razrade. Sto prije karike razradis, to ce bolje brtviti i motor ce imati bolju kompresiju. Nadam se samo da prije toga zagriju mashinu da joj ulje bude radne temperature.

A u vezi razrade....
Blesavo je to uvjetovati brojem prijedjenih kolometara. RAdni sati bi bili bolje mjerilo. Jer, mogu se ja vozit tih 1600km u 1. i 2. brzini po gradu i radnih sati ce biti 5x vise nego ako se vozim 90 km/h u 6. po otvorenim cestama

--- Kraj citata ---
to ti je ono kaj ti govorim,ako je losa serija nece voziti ni u 6 na 90 km/h ni 50 km....a oni vide samo najvece okretaje koji su na motoru bili,ali ne i kada....znam jer se ja bavim s time na automobilima,a i par puta sam gledao dok se motor spaja :icon_thumright:

Psych0:

--- Citat: veka84sb - 20 Travanj, 2010, 12:08:13 ---hehe ,ja se do 160 ne sakrivam ispod plastika ...na preko zalegnem koliko ide ,jer mi nabije kacigu na lice da to nije normalno! Pokusao sam na 200 ispraviti se ...auuu koji je to propuh! A brzina odma pada kao da sam padobran izbacio....

--- Kraj citata ---

pa bi ti se hyosung raspo na 200 stoje ....  :laughing11:

veka84sb:

--- Citat: Psych0 - 21 Travanj, 2010, 20:02:31 ---pa bi ti se hyosung raspo na 200 stoje ....  :laughing11:

--- Kraj citata ---

Samo ti mastaj  :jerk:

3alfa3:
Jucer sam u SLO kupio novu gumu, a danas odnio zadnji kotac do vulkanizera da ju stavi i balansira. Guma 560kn (netto) + 50kn montaza sa balansom + 60tak kuna benzina do SLO. Sve skupa 670kn. Usteda od 250kn u odnosu na ZG i to sa uracunatim troskom benzina do SLO.
Merver cu podici kad cu jedan dan ic na voznju motorom pa cu se zaletit do Brezica.

Guma je ista kao i originalna (Dunlop Sportmax Qualifier), ali za razliku od serijske, ima dubinu share 5,5-6mm umjesto serijskih 4mm. To je do 50% dublji profil. Te serijske gume namjerno imaju manji profil da ih prije mijenjas -  :angry5:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju