Ostalo > Motocikli
Moji motori
veka84sb:
Ide ,ide samo nemoj da te previse ponese! Problem je sto svi mi mislimo i budemo sigurni da smo se uozbiljili kada je kupovima motora u pitanju ,ali moje iskustvo je pokazalo da godine i ozbiljnosti nisu bitni, jer motori sve nas vrate barem u pubertet.
3alfa3:
--- Citat: veka84sb - 20 Travanj, 2010, 07:55:11 ---Ide ,ide samo nemoj da te previse ponese! Problem je sto svi mi mislimo i budemo sigurni da smo se uozbiljili kada je kupovima motora u pitanju ,ali moje iskustvo je pokazalo da godine i ozbiljnosti nisu bitni, jer motori sve nas vrate barem u pubertet.
--- Kraj citata ---
Znam ja to jako dobro... Ja sam i bez skutera i motora dijete. Malo ocvalo, ali dijete :toothy12:
Ceki21:
--- Citat: 3alfa3 - 20 Travanj, 2010, 01:52:28 ---Stisnuo danas do 10500 okr. u 3. brzini.... Pa to ideeeeee....
--- Kraj citata ---
Samo ? :)
3alfa3:
--- Citat: Ceki21 - 20 Travanj, 2010, 11:38:41 ---Samo ? :)
--- Kraj citata ---
Daj j#bote, na komadu u Zagorju (stara Zagorska) u trenu na 160 km/h u 3. Onda sam brzo presaltao do 6. i vozio 140 gdje mi ni vjetar ne smeta ;D
veka84sb:
hehe ,ja se do 160 ne sakrivam ispod plastika ...na preko zalegnem koliko ide ,jer mi nabije kacigu na lice da to nije normalno! Pokusao sam na 200 ispraviti se ...auuu koji je to propuh! A brzina odma pada kao da sam padobran izbacio....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju