Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (50/419) > >>

3alfa3:

--- Citat: te-te-ac - 30 Rujan, 2010, 21:38:05 ---da cujemo dozivljaje s granice  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Isao sam na GP Harmica gdje sam bio negdje 15-ti auto po redu i cekao skoro sat i pol zbog strajka slovenaca   :angry7:
Na povratku mi je carinik kod potvrde mervera trazio da pokazem gume (u gepeku auta), a 1,5 metar dalje je isto to (uz pokazivanje racuna) trazio i njihov drot. Bas se zabavljaju....
Srecom, izlaz iz dezele je trajao 5 minuta

3alfa3:
Danas sam stavio gume na motor. Napravio sam samo 80km pa ih nisam pretjerano opterecivao (a i asfalt je hladan), ali moram reci da je to barem klasu iznad serijskih Dunlop Qualifier. Nove, hladne, a osjecaj sigurnosti je (skoro) kao i sa originalnim zagrijanim gumama. Zbog siljastijeg profila, motor lakse ide u nagib - i to osjetno. Feeling je kao da ne vozim motor od 220kg nego bitno laksi. Steta sto vise nema uvjeta za ozbiljniju voznju jer mislim da bi tek tada bio odusevljen.

fatal1ty:
Pilot Power je odlična guma,imam ju i ja na cagivi...ne forsam ju do kraja,ali daje mi dosta sigurnosti guma i neproklizuje ni pod dosta naglim kočenjem i dosta je mekana te se jako brzo ugrije.
Dali su bolje/lošije Dunlopice osobno neznam,ali dunlopice koliko sam skuzio kupuju obicno ljudi jer su kod nas po 300-400 kn jeftinije od michelinki,pirellia i bridgestona...Ja ih osobno nebi kupio da nisam primoran ,jer ljudi nekažu da su loše,već da je michelin/pirelli/bridgestone bolji izbor.

3alfa3:
Danasnjim danom sam napravio 2000km sa Pilot Power. Nazalost, sve osim danas je bilo po hladnijem vremenu pa nisam trazio granice nagiba, ali danas sam vozio nesto agresivnije i dosao na 1cm od ruba (a profil je prilicno agresivan i tih 1cm je kao i 3-4mm na Dunlopicama).
Ni jednom nisu proklizale.
Osim po bijelim crtama zebre - i to na smjesno malim brzinama i totalno kontrolirano - kad ulovi asfalt onda odma primi bez problema. Cudi me da toliko izrazeno ne voli crte na cesti. Svaka guma ce na njima kliznut, al Michelin to radi s nevjerojatnom lakocom  ;D

Potrosnja gume u tih 2000km je ispod 1 mm sto ce reci da bi trebale radit nesto vise km od Dunlop Qualifiera. Ali istina, i voznja po hladnijem vremenu ih ne trosi kao ljetne voznje...

smirt:
Ja sam napred stavio dunlop sport max gp racer, guma je doslovno žvakaća i po hladnom vremenu. Netreba joj puno da se zagrije samo kaj nebude dugo trajala. BTW koliko si km do sad napravio?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju