Ostalo > Motocikli
Moji motori
3alfa3:
--- Citat: smirt - 04 Studeni, 2010, 20:13:02 ---koliko si km do sad napravio?
--- Kraj citata ---
9350
3alfa3:
Danas skoro zaginuo zbog kretana....
...a sve je proslo i vise nego dobro, zapravo odlicno.
U zavoju na suzenju ceste (mostic preko kanala gdje je sirina ceste taman za 2 auta ako jako paze da se ne dotaknu) sa mojih 70-80 km/h i polunagibu, dolazi mi u susret kombi sa njegovih 50-60 km/h u kojem je vozac malo precijenio svoje umijece voznje i usao deeeebelo u moju traku i udara u moj lijevi retrovizor koji se zarotirao za 90 stupnjeva, ali je ostao citav (osim sto se sasuslo staklo svuda po meni). Stajem prilicno sokiran, a kreten jos jace po gasu i bjezi. Nisam bio u stanju ic za njim (barem prvih minutu-dvije) jer sam se tresao od straha kad sam skuzio kaj se moglo desit.
Ne mogu vjerovat da me nije odvalio po ramenu (a onda bi se rasuo ko pi...a)
Anyway, novo staklo je vec u retrovizoru (70kn u Bukovackoj), a ja sretan kaj sad mogu kukat oko toga.
Idemo dalje!
gokiSP:
E vidiš, da si fino skinuo retrače ne bi ga danas razbio :icon_biggrin:
3alfa3:
--- Citat: gokiSP - 05 Studeni, 2010, 18:04:30 ---E vidiš, da si fino skinuo retrače ne bi ga danas razbio :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Skidam ih odma dole.
Zapravo, prije voznje cu i glavu ostavljat kod kuce. Nje bi mi bilo najvise zao. ;D
gokiSP:
Vjerujem da ne bi mogao vozizi bez njih. Ja isto tako ne mogu s njima jer sam se naučio bez njih. U autu recimo ne mogu bez njih, a igrom slučaja, trenutno nemam lijevi jer mi je kreten otkinuo moj svojim na isti način ko i ovaj tebi. :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju