Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (415/419) > >>

3alfa3:

--- Citat: dario007 - 10 Rujan, 2022, 07:35:50 ---I to je kao okej? Nebi li to termostat trebao drzat u nekoj razumnijoj temperaturi za 4t?

--- Kraj citata ---

Prijasnji Z750 (oba) kao i ovaj Z900 imaju najnizu radnu temp 58-59C (npr 90tak km/h kad je vani oko 10C i nize). Meni isto bilo cudno kad sam kupio prvog Z750, al eto, tako je to zamisljeno u tvornici.

3alfa3:
Stigo jucer spuh (Leo Vince LV-10 Black Edition). Nisam se jos provozao (vjerojatno cu danas), ali, bitno je glasniji i dublji zvuk (Z900 2020 i noviji imaju dosta manji prvi lonac od prijasnjih godista i to je razlog), dobro da je 97+5db dozvoljeno za moj motor jer bi inace pao na atestu  ;D

Nevjerojatno je lagan iako je od inoxa (1,28kg izmjerio sa svim serafima, maticama, nosacem......)

Spuh nema db killer (tako je homologiran), pa ga ne moram vadit  ;D

3alfa3:
Odradjen atest auspuha. Izmjereno skoro 100db@4750okr (preko 99db) sto je u toleranciji (97db nazivno, 102db dozvoljeno sa tolerancijom).

Bome grmi, provozao se danas stotinjak km -  osjetno glasnije nego na Z750 sa Leo Vince LV ONE koji je mjerio 97-98db@5250okr, a taj motor je bio Euro3 norma i nije imao i lonac pod motorom kao ovaj.

3alfa3:
Ispalo prilicno brzo: prekjucer dosao aupuh i montiran (montaza od doslovno 10min bez zurbe), jucer obavljen atest (nazicao sam da to obave jer se inace za to narucuje termin), danas dosao mejl od CVH da se moze otic u bilo koju stanicu za tehnicki pregled upisat u prometnu jer je atest odobren.

Corector:
Zanimljiv legalan :happy3: update. Naked mi nema smisla bez auspuha, nekako nije kompletan. A serijske auspuhe povezujem s odlicnom zastitom od vjetra. :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju