Ostalo > Motocikli
Moji motori
3alfa3:
Skinuo jucer mrezicu, ruzna mi je. Sad otiso na djir u Zagorje: jbt, kao da sam db killer skinuo (kojeg nema ;D ), jos dublji zvuk i solidno glasniji, nevjerojatno kolika razlika :o Jucer je kroz grad bilo OK vozit na umjerenim okretajima, ali sad je skoro nemoguce: vec od ispod 2000okr, bas preglasno i nema tih okretaja gdje se mozes vozit neprimjetno, jedino na abgasu bude donekle prihvatljivo, al cim se doda gasa, potres od baseva :o Ovo je definitivno najglasnije sto sam vozio, iznimka jedino na prvom Z750 GP Style bez db killera koji je bio tu negdje, mozda cak i malo glasniji, ali puno reskiji zvuk, ovdje su bas tonovi prevladavajuci u najvecem dijelu okretaja.
Inace, Leo Vince ima modele lv-10 i bez mrezice, Titanium i Full Black koji imaju istu homologaciju kao i modeli s mrezicama, ali su dosta skuplji. Kako to prolazi homologaciju obzirom na glasnocu, pojma nemam, al eto, imaju ju.
Corector:
Jel to znaci da ce mrezica nazad s obzirom da nema odmora za bubnjice?
3alfa3:
--- Citat: Corector - 21 Veljača, 2023, 14:42:04 ---Jel to znaci da ce mrezica nazad s obzirom da nema odmora za bubnjice?
--- Kraj citata ---
Nema nazad, morao je unistit da ju izvadim (cvikcangama odrezat, 5-6 zavaara kojim je bila pricvrcena na kapu aupuha izbit serafcigerom i cekicem) ;D
Ironija je da u voznji otvorenom cestom ne smeta, glasno je, al ne zuji u usima osim ako nisam dugo na visokim okretajima, a tada je i brzina velika pa je buka vjetra vise zamarajuca od auspuha. Ali u gradu nakon 20min boli glava @ 3000rpm, a ljudi se i na 50-100 metara udaljenosti okrecu i gledaju sto se desava :D Srecom, po gradu se vozim samo da dodjem do otvorene ceste ;D
dario007:
Ona mrežica je baš ružna, dobro da si to skinuo. Inace sama dimenzija topa govori da ce biti jako glasan...
3alfa3:
--- Citat: dario007 - 22 Veljača, 2023, 08:02:12 ---Ona mrežica je baš ružna, dobro da si to skinuo. Inace sama dimenzija topa govori da ce biti jako glasan...
--- Kraj citata ---
Da, ali Z900 ima i predprigusivac (kutiju sa pregradnim zidom i dovodnom i odvodnom cijevi) ispod kartera (manji je na modelima nakon 2020. godine sto bitno povecava glasnocu u odnosu na ranije modele), da je u pitanju protocna grana do topa, onda bi ovo bilo nenormalno glasno i deeeebelo preko tolerancije buke, ne samo jer je kratak i sa relativno tankim slojem vune, nego i zato jer nema db killer: suplji je skroz (51mm promjer perforirane cijevi).
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju