Ostalo > Motocikli
Moji motori
3alfa3:
--- Citat: Corector - 27 Kolovoz, 2022, 19:06:27 ---Fino fino, dakle Z900 sluzi bez greske. Do koliko je najvise isla temp. rashladne tekucine?
--- Kraj citata ---
102C sam najvise vidio, tada se pali ventilator i spusta do nekih 95-97 kad se gasi. Relativno brzo dodje do te temperature na semaforima po ljeti, puno brze nego Z750, ali u voznji na otvorenoj cesti se temp krece oko 65-75C, kad je vani hladnije i ispod 60.
dario007:
I to je kao okej? Nebi li to termostat trebao drzat u nekoj razumnijoj temperaturi za 4t?
aprilija top:
r motori pale cca 105 106 tek vent i spustaju na 95 98 radi rezima voznje nesmije se pri 100kmh upalit ventilator jel ce ga iscupst potrgat vjetar laicki receno zato su na visim stupnjevima.
dario007:
Govorim za termostat,ne za termoprekidac.Ovo sto mu temp drzi na 65c svakako ne valja na 4t masinama,pogotovo ako ga iz tako niske temp pocmes gazit...
Kad jednom dostigne 90c(ili ovisno na koliko ima termostat) temperatura ispod toga vise ne smije padati u bilo kojoj situaciji,makar vani bilo -30c i vozis se 200km/h.
aprilija top:
Valja sve moj drzi na 72 cca u voznji mora bit niza temperatura radi nize temp ulja pogotovo ako ima hladnjak ulja sa antiftizom inace bi ulje kuhalo islo preko 120 stupnjeva pretvaralo se u vodu ne podmazivalo na 12000rpm i masina aj bok nemoj to opce usporedivat s 3 cilindra tdijem pogledaj malo hiper aute radne temp
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju