Ostalo > Motocikli
Moji motori
3alfa3:
--- Citat: avr freak - 04 Kolovoz, 2021, 13:23:57 ---Bomba, fora a lijepo i funkcionalno :icon_thumright:
Nego, daj mi reci sad kako ga već imaš duže vrijeme, kakav je na brzinama iznad 140? Konkretno mislim na vjetar, da li se boriš i kad je netko s tobom ili je ok?
--- Kraj citata ---
Meni je do 150 ok, mogao bi i dugo tako, ali buka vjetra je tada prevelika da bi to trajalo pola sata i vise, nije bitno sam ili sa suvozacicom. Ali ipak je puno ugodnije na 130, taman mi onda vjetar drzi tijelo koje je blago prema naprijed sagnuto i to je zapravo najugodnija konstantna brzina, ugodnija nego npr 70
JogFromYamaha:
--- Citat: ---Dokazano ;D
Upokojio sam vranu ove godine, pukla plastika oko kilera (kupio novu)
--- Kraj citata ---
Uff nemoj samo o pticurinama, ja sam na autocesti pobrao vrapca ili nesto tako malo. Long story short, lupio me u visini treceg rebra, skoro sam pao, a podljev mi je bio do pupka i boljelo me jos dobrih cetri mjeseca.
Fucking pticurine.
Ja sam isto napravio sebi u samogradnji mrezicu kilera, puno puta sam ga spicio na autu bas sa kamenom koji uleti i grancicama u jesen pa da ne trazim nevolje sad svakom motoru stavljam zastitu. :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
3alfa3:
Ova vrana je taman uzletila i sa nekih 100 sam ju drmno. Vidi se na slici siva puknuta plastika i kiler je ulubljen, srecom na ovom cvrstom dijelu i to minimalno. Sreca jebena za kiler.
JogFromYamaha:
E pa to je to, nikad neznas kad ce a dok se najmanje nadas ti izbije 5 kila kuna iz depa
challenbeen:
Za sve ostalo tu je kasko... hihi... malo se rajcam za pisanjem u ovoj temi :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju