Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (401/419) > >>

3alfa3:

--- Citat: matija84m - 03 Kolovoz, 2021, 15:35:36 ---Znaci vise nego prihvatljivo rijesenje :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Zapravo, u 200.000+km na motorima u zadnjih 10+ godina, nikad nisam imao stitnik kilera i niti jednom kiler nije bio probusen, ali, cijena kilera je astronomska (preko 5000kn) i odlucio ulozit 1/10 cijene kilera u zasitu. Bojao sam se malo povisene temperature, ali sve u granicama normalnog. Zapravo, kupio sam si mir, a ne stitnik kilera, jer do sad sam uvijek imao lagani grc u zelucu kad bi vozio iza nekog vozila hoce li podic neki kamencic sa ceste na koji cu naletit i probusit kiler.  :)

Corector:
Dobra je to stvar. Cak mi se cini da je lakse pogoditi pticu nego kamen. Faktor iznenadjenja prema pticama.je puno cesci.

3alfa3:

--- Citat: Corector - 03 Kolovoz, 2021, 15:53:24 ---Dobra je to stvar. Cak mi se cini da je lakse pogoditi pticu nego kamen. Faktor iznenadjenja prema pticama.je puno cesci.

--- Kraj citata ---

Dokazano  ;D

Upokojio sam vranu ove godine, pukla plastika oko kilera (kupio novu)  ;D

challenbeen:
Motor koji pokusavam sad kupiti, ima sve (ceash barove, centralne nogare i slicno) al nema taj donji štitnik motora... i prije nego sto sam sad uopce prodao skuter da kupim motor, vec trazim di ga ima kupit... cisto prevetivno da je sve sigurno  :headbang:

Tako da te razumim i to je sve dobro!!

avr freak:
Bomba, fora a lijepo i funkcionalno  :icon_thumright:

Nego, daj mi reci sad kako ga već imaš duže vrijeme, kakav je na brzinama iznad 140? Konkretno mislim na vjetar, da li se boriš i kad je netko s tobom ili je ok?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju