Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (403/419) > >>

avr freak:

--- Citat: 3alfa3 - 04 Kolovoz, 2021, 14:05:31 ---
--- Citat: avr freak - 04 Kolovoz, 2021, 13:23:57 ---Bomba, fora a lijepo i funkcionalno  :icon_thumright:

Nego, daj mi reci sad kako ga već imaš duže vrijeme, kakav je na brzinama iznad 140? Konkretno mislim na vjetar, da li se boriš i kad je netko s tobom ili je ok?

--- Kraj citata ---

Meni je do 150 ok, mogao bi i dugo tako, ali buka vjetra je tada prevelika da bi to trajalo pola sata i vise, nije bitno sam ili sa suvozacicom. Ali ipak je puno ugodnije na 130, taman mi onda vjetar drzi tijelo koje je blago prema naprijed sagnuto i to je zapravo najugodnija konstantna brzina, ugodnija nego npr 70

--- Kraj citata ---

to je to da, ma super. Realno to je i odlična putna brzina, sve iznad je već i previše :icon_thumright:

3alfa3:
28500km, nije cist, al nije ni tragedija. Sa strane koja gleda prema mashini je cist ko suza, a nisam primjetio da bi motor vise trosio, isao slabije itd. Stavio novi filter (hiflo, izgleda isto ko OEM). Ubuduce cu mijenjat izmedju 20 i 30 tisuca, kad ce mi se dat, jer treba pol motora rastavit da se dodje do filtera  ;D
Airbox je iznutra bio cist, zacudilo me, bas cist.

Crvena strana filtera je ulazna gdje zrak dolazi na filter, metalna mrezica "gleda" prema mashini. Obzirom da zrak ne ulazi na filter direktno iz smjera voznje, nema insekata na filteru, nije da ne mogu na njemu zavrsit, ali mala je sansa, na ovom filteru nije niti jedan insekt zavrsio.

Pulss:
Citan ovo za cijenu hladnjaka i ne virujen.... 5000kn ? Cime opravdava tu cijenu posrani komad aluminija, ili je taj poseban ?

Btw kad po tvornici triba minjat filter ? Za tu kilometrazu je poprilicno cist.

3alfa3:

--- Citat: Pulss - 29 Kolovoz, 2021, 01:05:28 ---Btw kad po tvornici triba minjat filter ? Za tu kilometrazu je poprilicno cist.

--- Kraj citata ---

12.000km. Zanimljivo da je 18.000km za prijasnji model Z900, a sve isto (i polozaj airboxa i sami airbox i filter)  ;D

balki:
To je tak ak se ne vozis po makadamu il iza starih auta koji dime ko lokomotiva;-)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju