Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (361/419) > >>

3alfa3:
Sam znas najbolje kaj ti odgovara, tak da ti nemam ja kaj solit pamet. Samo hocu rec da base setup mora imat trajnost barem  kao i serijala, najcesce traje i vise od toga.

Isto tako, savrseno mi je jasno da onaj ko se opece na mlijeko, puse i na jogurt.  ;D
Da si barem posteni igliacati imao....

zrakoplovac:
istina za troškove  :)
mene je runner ove sezone s gorivom, uljem, regom, popratnim sitnicama (kit, vario i td.) već koštal oko 5-6 iljada, možda i više... znači obična pedesetka, 8.5k km ove sezone :dontknow:  :drunken_smilie:
sljedeće sezone vjerojatno opet gume, aku i nabrat će se  :)

3alfa3:
To je nista koliko je mene moj nrg kostao nakon kaj sam ga kupio, a samo jednom imao havariju (samo kit) :)

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

zrakoplovac:

--- Citat: 3alfa3 - 19 Rujan, 2015, 13:33:46 ---To je nista koliko je mene moj nrg kostao nakon kaj sam ga kupio, a samo jednom imao havariju (samo kit) :)

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

--- Kraj citata ---
naravno, nije se ništa ozbiljnije potrgalo, jer to bi već značajno podiglo troškove...
dok god trošim većinu novaca na gorivo, tj. na vožnju, a ne na dijelove, vrijedno je gušta  ;D

3alfa3:
Meni zec trosi nesto malo vise od skutera. Litru mozda (ako i toliko).
ali zato rega, godisnji porez, GUME (namjerno velikim slovima - 4000kn samo gume po sezoni)., odrzavanje.....
Sve sto sam naveo ne ukljucuje popravke jer do sada u preko 5 godina,, na oba zea nisam imao ni kune popravka......

Ugrubo, koliko benzina potrosim, barem toliko ide i na odrzavanje, regu, porez itd..... Vjerojatno i vise.
Srecom, kompletirao sam opremu za sebe, potrosio brdo para, ali kupio kvalitetno i to ce trajat godinama.

Al da idem gledat objektivno na troskove, nema sanse da bi pristao na takvo nesto. Ma nebi i da kosta duplo manje. Al eto, ne mogu si pomoc kad to volim, i dok nekako guram - guram. Necu u detalje cega se sve odricem u zivotu zbog motora (a odricem se jako puno). Jednostavno, zivot mi se vrti oko motora, skoro sve novce trosim na to i moram priznat da mi nije zao. Kad mi bude zao - prestajem vozit, a do tada....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju