Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (360/419) > >>

Tomi_ZG:
Nejde kit više u mene  ;D

Preletio sam je sa zaletom nepropisno s desne strane na knap prije križanja pa se stresla cijela  ;D

3alfa3:

--- Citat: Tomi_ZG - 19 Rujan, 2015, 11:06:50 ---Nejde kit više u mene  ;D

--- Kraj citata ---

Neki base kit, spuh tipa lv touring.... KArb skoro da i ne trebas stelat (malo veca dizna i to je to). Iso bi min 90 po GPSu, a bio bi puno vozniji. Trajnost barem kao serijala, mozda i vise.

Da imam neki Pjadjo 50, upravo bi tu kombinaciju stavio. Sve serijski osim kita i spuha. Bonus je sto te nebi maltretiralaa ni murija ni na tehnickom jer bi sve bilo vizualno neupadljivo.

Tomi_ZG:
Vj. nisi vidio al sam pisao o tome na forumu više puta,u 3mj. sam stavio novi drevo(17.5,multić i tt imam) pa mi se nakon 95km razrade razletio famozni "koyo" igličasti(nisam jedini),ishod takvog kaosa znaš i sam,mogu ja kitat ponovo da hoću al neću iz principa više,teram ovak pa dokle ide.

3alfa3:
j#bote koyo da te j#bo.... kupi malossi iglicasti  ;D
Desetine hiljada proso sa njim bez problema

Kad ides navecer nekam van, SAMO JEDNOM popi par piva manje i vec si financijski na nuli kaj se tice razlike u cijeni iglicastog lagera. Jos bolje, u 3-4 izlaska popi samo jednu pivu manje, tu lovu stavi sa strane i rijesio si problem.
Pogledaj u kojem postotku malossi iglicasti sudjeluje u cijeloj prici, i vidjet ces da si sparao na krivom mjestu

Nadam se da ces kad tad pocet vozit motore, pa da vidis kaj su troskovi..... Jbt, godisnje potrosim vise nego kaj kosta novi runner u ducanu  :toothy12:
A tu je i oprema za vozaca.... Vidio si danas u cemu se vozim - 2 soma eura bilo na meni, a nije da serem novce (dapace, nezaposlen vec preko 10 godina).... Jednostavno, ak si mogu priusiti - priustim si. Ak ne mogu - ne bavim se "tim sportom"  ;D

to je recimo i razlog zasto ne vozim RR motor s kojim bi po stazama bio vise nego po cesti - mogu samo sanjat novce koji su za to potrebni

Tomi_ZG:
Nije da sam bio škrt za skuplji igličasti nego je ovo trebalo bit dobro samo je ispalo škart jbg,neznanje sam platio.

Iskreno ne privlače me motori,bio bi zadovoljan s runnerom i dalje al da u garaži uz njega leži jedan ful naturpijani big boro koji kolje i ubija(i traje dve hiljade)  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju