Ostalo > Motocikli
Moji motori
Tomi_ZG:
U rockefellerovoj sam te počeo pratit,a mixer je bio u mlinarskoj i da,čep je malo napravio i tu me sj#bo
Tomi_ZG:
Ja sam bio sparkan u rockefellerovoj sa strane iza drveta,taman palim runnera i ti doljećeš spolegnut iz zavoja uz zvuke leovinčeta ;D
3alfa3:
--- Citat: Tomi_ZG - 19 Rujan, 2015, 10:52:05 ---Ja sam bio sparkan u rockefellerovoj sa strane iza drveta,taman palim runnera i ti doljećeš spolegnut iz zavoja uz zvuke leovinčeta ;D
--- Kraj citata ---
E sad mi je jasnije, jer se sve pitam kak si mogo proc zvijezdu (Mlinarska pa prema zvijezdi) kad sam vec i ja proso na zuto na semaforu (u sluaju da si vec u Mlinarskoj bio iza mene) ;D
I ne, nisam bio spolegnut, dapace, veci dio vremena sam se vozio iza neke babe (cure) na skuteru koja se vozi posred ceste pa nisam htio riskirat, jer kaj znas kaj je babi u glavi? ;D
Mozda malo zbog toga iznerviran lijevi zavoj rokfelerove prije krizanja sa grskoviceom prosao malo brze nakon kaj sam je se otreso, al sve debelo u granicama touringa ;D
Tomi_ZG:
Namučila ta s vespom i mene kad ima 30 kila,a ja mislio lako ćemo ;D
3alfa3:
--- Citat: Tomi_ZG - 19 Rujan, 2015, 10:56:38 ---Namučila ta s vespom i mene kad ima 30 kila,a ja mislio lako ćemo ;D
--- Kraj citata ---
jbt, vozi ko Pale sam na svijetu, a samo sam gledao s koje strane ce obilazit lezece tak da je se rijesim s druge strane. Tak je i bilo na drugom lezecem ;D
Eto ti motiv za 70ccm kit - preskocio bi je :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju