I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
ovako,posto do tebe mogu jedino doc ovako Cuo sam da imas hebo kvacilo ako se ne varam,evo ja sam ga bas kupio i daj mi reci jesi zadovoljan s njime i koje si federčiće stavio u njega?
A jesi probao PM poslati? Neznam, kaj da ti kažem. Dobro je kvačilo što se performansi tiče ali su mi počele pucati ferode po sredini. I jako je mekan onaj imbus za štelanje tvrdoće federa pa preporučujem ipak klasično vađenje federčića prije štelanja Na serijskom spuhu su mi zeleni u opuštenom položaju, na Yasuni R-u plavi na stegnutom položaju
a da ipak mora bit minusa kaj na svakom proizvodu da i ja sam dobio zelene vec stavljene i plave. Mislim da ce mi bit zelene pre lagane jer imam base setup(17,5 karb,TT,polini speed control,kevlar i jos neke sitnice) i pise da su zelene od 3t do 7t rpm, sto ti kazes dali da stavim plave federčiće ilitnx
Stavi odmah plave bez razmišljanja
ma nema horvat majstor...
aj kad si vec tu da te jos pitam ,sto mislis hoce li plavi centralni bit pretvrd za onaj setup i jos jedna stvar,neznam ali meni nisu imbusi nego obican sraf pa mozda da probam preko njih rijesit male federčiće,ha http://img682.imageshack.us/img682/7265/fotografija279.jpg
Aha, ti nisi ni vidio imbuse sa druge strane kuplunga Teoretski se tvrdoća može naštelati bez da rastavljaš kuplung sa polutki, ali nemoj ni pokušavati jer ćeš izlizati imbus vrlo brzo
znaci preporucujes da rastavim prek ovih zegera pa onda skinem svaku polutkicu,bar sam ja tako radio na serijali
nisi mi rekao za plavi centralni
NEE!!! Pa kaj ne kužiš da se kvačilo može štelati? Malo otegneš ova dva šerafića i možeš naštelati zategnutost federčića Sa stražnje strane imaš imbus koji okreće ovaj držač federčića. To praktički možeš napraviti dok je kuplung na polutkama, ali radije skini kuplung dolje, skini i federiće i odšerafi do kraja ova dva šerafića
nisam uspio probao sam na sve nacine ali neznam, horvat pomazi :'( nastelam jendu rupu i idem sad nategnut s imbusom i ono nategne ali ne do drugog saraficadaj mi probaj detaljno objasnit kako tocno ide po onoj slici ako ti nije bed hvala
Izvadi van federe i onda stavi ove "slajdere" na nategnuti položaj, pričvrsti ih i nakon toga vrati federe Nema tu neke filozofije
a probat cu tako,ali nemam ona klijesta za stavljanje federcica pa ce bit pi*darije. Reko si da su tebi isto plavi i nategnuti,mislim da bi meni trebali bit ne netegnuti s obzirom na moj setup