Pa to su komentari od ljudi šta voze skutere i čitaju o performansama r-ova...., pa onda daju na temelju toga prosudbe.
R1 - R6 su različiti svjetovi kod vožnje ( sam doživljaj upravljanja) . 600-tice podnose greške kod vožnje ili deodavanja gasa u zavojima i sl. dok R1 te izbaci a niti neznaš šta si napravio, moment je neusporediv...
600-tic da bi išla moraš je uvik vrtit i čupat niže a 1000-arke dižu u svakoj.
A kad je riječ o stazi čak 600 ice imaju bolja vremena....(mislim na grobniku)
Ne znam na koga si mislio u prvoj rečenici, ali o ovome šta si napisao ja govorim
@Luka: hebeš ti sve kada ti ne kapiraš šta pričam, vučeš sve na svoju stranu. Shelby GT500 sa 500/600ks je nula od auta prema jednom M3. Je Shelby brutala, je da on čupa ko tenk, malo pa da ga digne i na zadnji, ali M3 ga ili pere ili ga u najgorem slučaju može držati na nosu bez beda, o tome ti ja govorim. One stare R1 su imale jako lošu ciklistiku, raspored masa ili šta ti ja znam, to je opće poznato i ne znam šta je tako velika fama sa R6-icom, jebiga R6 ga drži na nosu di god oćeš. Je da je R1 teška brutala i sve to ali u natjeravanju ne može jedinica puno pobjeći, to ti ja govorim.
ja sam imao r1 iz 99 takozvana prasica... i napravio sam 16000 km... sa mojih 195 cm visine i ovak mi je bilo neudobno a kak bi mi bilo na r6..
ok, priznajem da su DANAŠNJE 6tice akilnije u zavojima itd. ali 98 god. kad su r1 i r6 maltene bili istih dimenzija i međuosovins. razmaka... ne...
Pročitaj malo šta pišeš, ne znaš kako bi ti bilo na R6 sa svojim dimenzijama, pa usljedećoj pričaš o tome kako su R6 i R1 skoro istih dimenzija
Svaki mehaničar zna složiti auto, ali da ga pitaš da ti objasni osnovne zakone mehanike, e onda bi bilo hmm..pa...ovaj...