I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
maarko ovaj tvoj mi nikak nije jasan.kud da idem da se regamaerox ovaj tvoj nece otvorit stranicu.mozd si nest krivo upiso
ja sam to prije igra isto preko piratskog servera. Najbolji ikad server je bio "wowscape" - cak je bio toliko dobar da ih je blizzard tuzio pa su ga morali maknut (igralo ga je vise ljudi nego original )sada sam presa na StarCraft 2 (ludilo je )... jednostavno nisam nasa ni jedan server koji je slican originalu - svi su ili instant 80lvl ili puni bugova, lagova i sl.
ja sam isto igrao na scapeu, na legion realmu... ovaj server di sam sad je definitivno No.1
marko_aerox evo rego sam se i kak sad da udem na server, preko cega.jel onak na ikonicu od wowa ili preko nekog programa
tam di ti je wow instaliran na disku, imas unutra file, zove se realmlist.wtfotvori ga s notepadom i unutra stavi realmlist od servera, to ti pise tam u onim uputama koji je realmlisti pokrenes na ikonu od wowa naravno
da ga jebes nema tog filea
moze li mi tko reci jel ima na netu da skinem wow,nije problem skinut samo da ima,doslo mi malo da spanam,omiljen mi lik tauren drid
ima ima... probaj sa search...torrent cini cuda