Tehnički kutak > Tuning skutera

Auspuh za runner sp 50

<< < (13/14) > >>

maarko007:

--- Citat: mara_046 - 22 Ožujak, 2010, 15:47:14 ---e ovako imo sam zx,pa mhr replicu,pa onda yasunia r...i naravno s multivarom na serijala masini...i yasuni je daleko najbolji i najkvalitetnij...ja ne znam sta vi svi pricate o tom zx-u po meni je to sranje od auspuha...zahrđa jako brzo,vuna u topu mu isto tako ode brzo tako da ono..moj glas ide yasuniu.. :) btw..alfa ga je imo (ne znam jel ga jos ima) i mislim da ga je vozao na serijali pa eto njemu se obrati za detaljno sta i kako...

--- Kraj citata ---

jel ti cujes sta on prica,ima decko serijalu, ne kit,nece mu vuna otic ak uzme zx na serijalu....isto tako nece zahrdat ako uzme kromirani  :glasses2:

mara_046:
pa jesam i ja naveo da sam vozio na seriskoj masini????s multivarom i diznom 64 i rolicama 5,5gr...ne znam mozda je to samo kod mene slucaj bio...

maarko007:
zx je jeftiniji,i dobije sve sta mu treba ,naravno u kombinaciji s multivarom, inace nista....
tako da mu ja predlazem multivar i zx po mogucnosti kromirani i to je najbolje rjesenje za serijalu ako nece prckat oko nje.... :icon_thumright:

Ive_MHR:
ej znan sta pricam i vario ne stavljam preporodio se meni skut i sa marmom samo =)

pajo:

--- Citat: Ive_MHR - 22 Ožujak, 2010, 16:32:45 ---ej znan sta pricam i vario ne stavljam preporodio se meni skut i sa marmom samo =)

--- Kraj citata ---
ne hvališ se svi su počeli sa marmom ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju