Tehnički kutak > Tuning skutera

Auspuh za runner sp 50

<< < (12/14) > >>

Misak:

--- Citat: aprilia area 51 - 21 Ožujak, 2010, 22:51:36 ---kad uzmes sve i to sve smontiras...javi dali si zadovoljan da znamo jesmo te dobro savjetovali... :toothy3: :toothy9:

--- Kraj citata ---

ok  :icon_thumright:

zokizo:
iz iskustva sta ja imam
Arrow extreme 1400kn variomat malossi 500 kn rolice 7,2... ustvari sve sam stavio sta sam dobio uz variomat + crni federi kvacila
i nije da se kuricm al motor ide bez beda 30-40 na sat po ravnom  :)

zajebancija ide puno vise,ali ovo je meni taman krajnja,ubrzanje,nije mi zao ni kune potrosene na to

nrg extreme:

--- Citat: zokizo - 22 Ožujak, 2010, 01:25:42 ---iz iskustva sta ja imam
Arrow extreme 1400kn variomat malossi 500 kn rolice 7,2... ustvari sve sam stavio sta sam dobio uz variomat + crni federi kvacila
i nije da se kuricm al motor ide bez beda 30-40 na sat po ravnom  :)

zajebancija ide puno vise,ali ovo je meni taman krajnja,ubrzanje,nije mi zao ni kune potrosene na to

--- Kraj citata ---
Kako ti može ić dobro s tim valjčićima 7,2 grama na arowu?
Inače idu oko gram lakše. :dontknow:

maarko007:
jao Ive_MHR sta pricas gluposti??? dobijes par km??? ja imam KROMIRANI ZX I MULTIVAR I SKUTER SE PREPORODIO SAM S TIME,decko savjetujem ti na serijalu ovo dvoje i osjetit ces razliku,i to kakvu....spuh sto je on naveo samo ce ti prije dokrajcit masinu a nikake koristi od nje,nije taj spuh za serijale

btw,ja imam na svom rolnice od 7,2 jedino sto malo slabije krece,tj.do nekih 10-15 kmh...onda ima sus i konstantno ubrzanje koje je odlicno....

mara_046:
e ovako imo sam zx,pa mhr replicu,pa onda yasunia r...i naravno s multivarom na serijala masini...i yasuni je daleko najbolji i najkvalitetnij...ja ne znam sta vi svi pricate o tom zx-u po meni je to sranje od auspuha...zahrđa jako brzo,vuna u topu mu isto tako ode brzo tako da ono..moj glas ide yasuniu.. :) btw..alfa ga je imo (ne znam jel ga jos ima) i mislim da ga je vozao na serijali pa eto njemu se obrati za detaljno sta i kako...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju