Tehnički kutak > Tuning skutera

Auspuh za runner sp 50

<< < (14/14)

Dirk23:

--- Citat: maarko007 - 22 Ožujak, 2010, 15:58:08 ---zx je jeftiniji,i dobije sve sta mu treba ,naravno u kombinaciji s multivarom, inace nista....
tako da mu ja predlazem multivar i zx po mogucnosti kromirani i to je najbolje rjesenje za serijalu ako nece prckat oko nje.... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Kako da niko vec jednom skuzi, da role koje se dobivaju sa  spuhovima su samo za test, premekane su i traju jako malo.

maarko007:

--- Citat: Dirk23 - 22 Ožujak, 2010, 16:48:07 ---Kako da niko vec jednom skuzi, da role koje se dobivaju sa  spuhovima su samo za test, premekane su i traju jako malo.

--- Kraj citata ---

zasto si tu mene citirao???  :o
 :)
znam ja da su to test role,ja nigdje nisam naveo da njih koristi  :icon_scratch:

zokizo:

--- Citat: nrg extreme - 22 Ožujak, 2010, 01:39:04 ---Kako ti može ić dobro s tim valjčićima 7,2 grama na arowu?
Inače idu oko gram lakše. :dontknow:

--- Kraj citata ---

arrow + malossi variomat +7,2 g rolice i verovao ili ne odlican start ima a i krajnju
jedino kad je 2 na motoru i neka veca uzbrdica kad krecem imam osjecaj da bi mozda pola grama rolice bile savrsene
al to se rijetko kad dogodi pa nemislim stavljat lakse
probao sam i 6 gr al nekako mi je imao cudan start,,ove 7,2 mi najbolje leze na ove djelove koje imam unutra  :icon_thumright:   

Dirk23:

--- Citat: maarko007 - 22 Ožujak, 2010, 16:59:03 ---zasto si tu mene citirao???  :o
 :)
znam ja da su to test role,ja nigdje nisam naveo da njih koristi  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Jer si napisao da uz zx dobije sve sta mu treba, pa sam to mislio, neznam di je problerm  :icon_scratch:

maarko007:
nisi dobro mislio ;D
mislio sam na start i krajnju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju