Tehnički kutak > Tuning skutera
Auspuh za runner sp 50
aprilia area 51:
--- Citat: Ive_MHR - 21 Ožujak, 2010, 22:05:09 ---STO DALJE OD ZX, j#bo vas vise svih taj ZX to je najvece smece od marme koja postoji, zvuk od k, ne ide uopče neznan kako dobro, i ruzan je a i hrda za popizdit....
gianelli i arow su ti ista tvornica, al preporucio bi ti arrow extreme da uzmes,tu kod nas je oko 1200-1300kn,stavi ruline koje dobis sa njime, SERISKI centralni,zute sustice stavi a mos probat i sa bjelima, i diznu oko 64-65 i ko sta su ti rekli redsponge, vario mos staviti a i nemoras, jer nema smisla davat 500kn za par km vise na sat...
--- Kraj citata ---
[/b]
vario nije tu da bi dao vecu krajnju vec da bi dobio ubrzanje...ja ti bolje savjetujem zx-a da uzmes...jer yasuni je malo prejak za serijalu i znatno ces skratit vjek trajanja termogrupe s yasuniem neg s zx-om a razlike u brzini nece biti tako velike jer seriska termo grupa nepostize toliku rezonaciju i okretaje koji trjebaju yasuniu...
Ive_MHR:
dobit ce linearno ubrzanje a opet cu ga sa svojim drzat bez problema i bez varia =) ja sam reko za arrow ne YASUNI
aprilia area 51:
--- Citat: Ive_MHR - 21 Ožujak, 2010, 22:35:10 ---dobit ce linearno ubrzanje a opet cu ga sa svojim drzat bez problema i bez varia =) ja sam reko za arrow ne YASUNI
--- Kraj citata ---
samo prvi dio za vario se odnosio na tebe...a ovo za spuh sam vako reko...
pa da ja bi isto prije uzeo zx-a tt-a arrowa ginaellia ili taki neki base spuh...yasuni ce ti trgat serijalu a nece ici kako bi trebo...
ja sam imo cjeli seriski motor i uzeo kromiranog zx-a multivar 17,5 karb i redsponge...skut se preporodio iso i vuko 10 put bolje...radilo se o minarelli masini...al uzmi zx-a(crom jer je ljepsi i ne hrđa a nije puno skplji) izvadi limic iz karba uzmi multivar i redsponge...i postimaj karb i prenose fino i ic ce motor super vidjet ces...nes se pokajat...a mozes uzet i polovni zx i vario...zx-400 kn maximalno...vario- 300 kn...i red sponge rolice prugice te izadu oko 200 kn...i za 900 kn imas skut koji ce ic super...
Misak:
ok tnx
aprilia area 51:
kad uzmes sve i to sve smontiras...javi dali si zadovoljan da znamo jesmo te dobro savjetovali... :toothy3: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju