Općenito > Servisi

Servis anketa - tko tu koga i za koliko...

<< < (14/34) > >>

Bluee:
1.
skuter-derbi gp1 50.2003god
serviser -kridoma,osijek,2007 godine
uzrok-crko skuter
dijagnoza-zaribala masina,popravak 3000kn
naravno nije popravak izvrsen kod njih vec kod jednog domaceg majstora i problem je bio u struji kod paljenja
popravak 50kn
2.
skuter-silverstone 50ccm
serviser-enduro osijek
uzrok-3 puta crkla radilica u 1500km
naravno osim sto je bio nadrkan sto se mora zajebavati s takvim smecem od skutera (njegove rijeci) za kojeg je on ovlasteni serviser(da pokupi pare za servise) nije mi htio priznati garanciju,ali su mi ovi u pevecu svaki puta priznali i na njegovo nezadovoljstvo morao je svaki puta promjeniti.inace ok tip ,samo kad treba nesto napraviti gdje nemoze na brzinu dici velike pare postane ljigav.hvala bogu uspio sam ga prodati

3.
skuter-kymco super 8 2t
serviser-suzuki na gundulicevoj(osijek,ovlasteni za kymco)
rezao mi slijepo crijevo i ostavio da izgleda kao da je odrezao sa skarama na pola crijeva.na pitanje koju mi je diznu stavio.dobijem odgovor da nezna ,ali da je stavio vecu.na pitanje dali cisti pregrade u auspuhu jer je jako zagusen kaze da nezna on to (ovlasteni serviser),ali nek odem kod skare ako sam cuo da oni to znaju.lupa mi nesto na skuteru.odgovor neznam sto je to ,ali imas garanciju pa ako ti rikne nemoras se brinuti

4.
skuter-kymco super 8 2 t
serviser skaro.
neljubaznost na visokoj razini(osim onaj stariji majstor).ovaj mladji misli da je uhvatio boga za muda jer "zna" popravljati motore,a ni sef im nije nista bolji.na pitanje jednoga decka dali ustelavaju skutere na rezonantne auspuhe dobije odgovor da ako ce ulozit 4000kn za kit onda ce mu ici bolje,ostalo nista ne pomaze.drugim rijecima :neda nam se zajebavati jer mi ovdje popravljamo motore.idi mali jedi cokolino.
popravak-ciscenje pregrada s auspuha
rezultat.svaka im cast ono sto je ovlasteni iz suzukija ostavio onako gadno prerezano slijepo crijevo(ili katalizator,sta vec je) oni su lijepo izbrusili i sad se uopce nevidi da je bilo crijeva dolje.nisu mi dobro zasarafili zadnji poklopac na auspuhu pa su mi kroz par dana otpali sarafi i zadnji poklopac(poklopac i 1 saraf sam nasao).

uglavnom do sada nisam imao srece s majstorima za skuter

Giz:
1. SKUTER: TGB R50X
2. SERVIS I GRAD: Nikad vidio servisa. Sve do sad sam radio doma.
3. KOLIKO KM: NA
4. CIJENA: NA
5. UTISAK (usluga i cijena): NA

Neki od problema do sad:
Napuknula radilica
Pukle obje nogare uslijed loših varova
Pregorio dio instalacije uslijed duhova
Učestalo pregaranje zadnje pozicione lampice

Nikad bio na servisu, nikad kukao zbog toga, što sam u servisu mogao ostaviti ja sam radije bacio na tuning.
Do sad me služi jako dobro a eksploatiram ga preko svake normalne granice i scoot se drži na okupu ko stijena.

Sve u svemu, scoot je za svaku preporuku dok za generalnog uvoznika nemogu dati jednu dobru riječ.
Em im ovlašteni servisi ne dobivaju zamjensku robu, cijene su uveliko preskupe, nisu sposobni poslati svojim servisima alat za obavljanje posla.
Ovo znam iz prve ruke, remen recimo košta 300kn. Kevlar mi je 256 recimo... Pa tko je tu lud?
Nadalje, trebalo mi je skinuti poklopac namotaja. U servisu mi čovjek kaže da nemože jer nema s čim, da mu uvoznik nije dao potreban alat.
Dijelovi... što je to? Sa starih transportnih scootera skidaju ako je pokoji ispravan. Tužno i jadno.
U startu zabrljali papire... Poslali 3x a prodavač ni jednom dobio. Dok nisam išao u City jebati mater svima, tek sam tada saznao da pošiljke nije bilo.
Papire sam dobio tek 2 tjedna nakon što sam scoot kupio... i tako dalje i tako dalje. Sve u svemu... Genero se pokazao u jako neprofesinalnom svjetlu i preko njih više nikad ništa.

Drnda:
ja sam cekao papire isto oko mjesec dana.. u servis otisao jednom i nikada vise.. sjeb... mi matice koje dolaze ispre prednje polutke-ventilatora...sam doma i najbolje...

3alfa3:

--- Citat: Giz - 18 Kolovoz, 2009, 00:06:51 ---Kevlar mi je 256 recimo...

--- Kraj citata ---

Budi sretan.
Ja danas trazio za Piaggio 50 i nema ga. Prodali zadnji meni pred nosom.
A cijena: 257 kuna = kunu skuplje od tvog  ;D

luna500rr:
1. SKUTER: Luna 50 vision
2. GRAD I SERVIS: Imotski, samo jedan put bio u servisu nakon 400km i nikad vise niti imam namjeru
3. KOLIKO KM: 5-6t
4. CIJENA: Novcano je cjena bila nebitna kao cjena 2 tjedna cekanja na pregled, a motor zdrav
5. UTISAK: Nikad vise na servis...

Sam kupio odblokiran CDI, dao jednom majstoru da mi rjesi one gluposti na auspuhu isao 77 po satu...
KVAROVI:
Crkla svjecica na 1200km, zamjenio je, sve +5, otada samo jednu prednju sijalicu promjenio na 3000...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju