Općenito > Servisi

Servis anketa - tko tu koga i za koliko...

<< < (13/34) > >>

DvdAerox:
haha, ja mjenjam tolko puno djelova da ni ne stignem napravit servis.... jedino sta promjenim su pakne!!!!!!!!!! sve drugo dolazi-odlazi  :laughing6:

Iwo SR Tuono:
Ma 50ccm skuter da je moj bi odvezao samo na prvi servis, skidanje blokada i to je to, sve dalje treba radit sam na tim poznatim mašinama piaggio/minarelli/morini, a već 125 4T i veće kubikaže nebi doma sam dirao prvo jer se ne kužim oko toga a drugo jer su skuplji dosta dijelovi pa ako se nešto pokvari zbog moje nestručnosti to bi bio skup danak,bolje odvest u provjereniji neki servis.

R3nchi:

--- Citat: aeroman - 01 Kolovoz, 2007, 23:29:41 ---1. SKUTER-yamaha Aerox             
2. SERVIS I GRAD-Škaromoto Osijek
3. KOLIKO KM-1000km(promjenjeno ulje i opran filter)
4. CIJENA-250kn
5. UTISAK (usluga i cijena)-zadovoljan uslugom,jedan od jeftinijih servisera u Os

A sad iskustvo iz Kridome u Os
Aprillia Ditech-zamjenjena svijećica i opran zračni filter(motor je pod garancijom)
cijena:650kn!!!!Na računu je posebno naplačen servis za zamjenu sviječice i servis za promjenu ulja???To je 250kn svaki i uz to je još naplačeno sat vremena rada servisera posebno?Ja ga pitam kaki je to poseban servis za zamjenu svječice a on kaže to je za ruke zato što je popravio?Šta je popravljo ak je samo zamjenio svječicu i opro filter??Kreteni!!I jer istina da pod garanciju spada samo mašina a ne dijelovi kao što je crijevo od kočnice koje je samo puklo?
Bježite od Kridome!

--- Kraj citata ---

Prijatelju za takve stavri postoji jedna carobna rijec.. DRZAVNI INSPEKTORAT!!
PA da vidis kako se odmah sve moze i hoce!!!

dino gp1:

--- Citat: black-rox - 01 Prosinac, 2007, 21:49:24 ---Rs moto na Kozali
Vl:Robert slama
Tel:511-050
Mob:091/5239084

Same pohvale servis na 500km na Derbiu gp1 250 čovjek je sve prekontrolirao.
Bio sam prisutan kad mi je radio servis i stvarno sam prezadovoljan cijena servisa je bila 380kn Ulje filter ulja i ruke :invasion:

--- Kraj citata ---

Ja sam im pustio skuter da mi ugrade  kit, karb, radilicu i kvačilo i zovu me nakon dva dana da dođem po skuter i da je ugradnja toga 680 kn (kao 2,5 radna sata), ja dođem gore a meni lik govori ugradili smo kit i radilicu pa kad se to razradi  500 km  ćemo staviti  karb i kvačilo (to bi mi naplatili još jedno 400-500kn :angry7:)... najgore je to što su ostavili diznu 60 na serijskom karbu ::), mislio sam da su stavili bar 10 brojeva veću diznu, sreća da nije zaribao... uglavnom NISAM ZADOVOLJAN....

Faba:
Luna Versus 50
Musil,Kobilići
300(prvi servis)
200 kn
sve najbolje

meni su mjenjali ulje i svječicu.Serviser(mislim da ga zovu Edo) zna stvarno sve,cak mi je davao i neke savjete.Imali su gužvu u servisu,a ja nisam nazvao da ču doć ali odmah su me primili jer mi se zurilo na registraciju.Ako hoces mozes gledat kak ti slažu motor., čak su mi vratili i svečicu jer je bila skoro nova

sada moram na servis 1000 km i opet ču tamo :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju