Općenito > Servisi

Servis anketa - tko tu koga i za koliko...

<< < (15/34) > >>

EmirF121:
Pozz

Nisam radio prvi servis, sad je vrijeme za drugi na 4000km. Šta ustvari rade na drugom servisu? Nisam siguran da ću ga vozit, jer bih ja to sam kod kuće radio. Šta bi trebao provjerit?

smoljovk:
...nikad na servis... :icon_thumright:

marracc:
1. SKUTER: Malaguti F-12
2. GRAD I SERVIS: Zagreb
3. KOLIKO KM: 12t
4. CIJENA: -
5. UTISAK: -

Sam svoj majstor, i to prvenstveno jer sam sebi najviše vjerujem, a i jeftinije je, nemoram plaćat ruke,a i za djelove se snađem sa popustima raznim. Nisam nikad nijedan skuter ni motor koje sam imao vozio u servise,jer nevjerujem baš previše serviserima, oni mogu reć svašta,a pitaj Boga jesu kaj promjenili ili ne,samo ti oci zamazat, susjedu je neki majstor "servisirao" skuter jer je dugo stajao, uzeo mu 1500 kn, i akumulator mu naplatio 400kn  ;D ;D ;D ;D , a nije mu ni rekao kaj je mjenjano, istina, susjed je laik potpuni, i po meni i zato jesu serviseri, il ak imaš garanciju ili ako baš ništa nerazumiješ vezano za mehaniku ili ti se neda sa time zamarat. Puno sam toga i ja sfušao sebi i radio dupli posao,al zato se sada dovoljno razumijem da si sve mogu sam mjenjat i znat na cemu sam! Kad si sam promjenim semeringe ili lagere ili klip, cilindar, znam da je to novo i dobro stavljeno, i nemoram se zamart dal je tko u servisu neš sfušo............  :headbang: :headbang: :headbang:

nixa:
pitanje: u četvrtak sam odveo skuter na servis, prije sezone, servis, zajena rolica, federa itd, ulje... šta ide.
i motor skupio u petak, u subotu navečer ja palim motor motor se jedva uplalio, duplo manje snage ima, ne vuče uzbrdo, okretaji nisu ko prije na 9000 nego na 7000
vozim max 50, i to jedva da dojde do 50, kad dan drugu polovicu gasa čuje se glasnije, tupo, šuplje... sada, ja sam odnio na servis motor, ima li pravo naplatit sad? nije na motoru niš napravio -.-
ps. znate li možda dijagnozu za skuter?
runner sp 50 serijala

ivanm:
nisu vratili filter u airbox kako treba ili nisu stegnuli karb.. moguće da su fulali i u gramaži rolica.. gdje samo nalazite te servisere :omfg:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju