Općenito > Servisi

Servis anketa - tko tu koga i za koliko...

<< < (12/34) > >>

yakov:
1.              baotian
2.              HAFER, Sesvete
3.              300km(ulje mjenjača,getribe,kočiono ulje, uciscen zracni filter)1000 km(sve isto + skidanje blokada)
4.              300 kn svaki
5.              sve mi se cini u redu, samo im treba po dva mjeseca za R1 racun, ali sve u svemu izvrsno, kada sam ostavio
                 skuter serviser me svojim autom odvezao do doma

andre@26:
Samo dvije stvari cu reći:

1. Piaggio (Espo u poreču) servis SRANJE DA NEMA VEĆEG :puke:

2. SAM SVOJ MAJSTOR I TO JE NAJBOLJE RIJEŠENJE. :icon_thumright:

mrky_05_inter:
skuter:gilera ice
grad i servis:auto moto vranic slav.brod
km:5000
generalni servis izasao 2700 kn + ulje naknadno kupljeno trebalo popravit svjetlo i gume promjenit i generalka da bi motor bio u josh gorem stanju i nakon toga odvedem na servis kod dobrog prijatelja zdene koji ima moto herc stvarno covjek ne moze biti posteniji stavljanje el.blokada,ciscenje karburatora,nova usisna grana,montiranje sportskog auspuha,popravljeno svjetlo,prosirivanje dizni,olaksavanje valjcica=450 kn :)))) i da bi mi taj prijatelj reko da oni na servisu nista nisu napravili !!! no nisam ja jedini koji se tuzi na auto moto vranic samo jedan u nizu...da bi nedavno se upoznao sa likom koji je radio u vranicu i da oni kad im neko dovede novi motor na servis povade dijelove i stave rabljene one koji se mogu a da se ne skuzi...jbg to su sve lopovi zeljni para i sjebat nas koji se ne razumijemo previshe u motore al et....sta rec...bjezite od vranica i svi u moto herc :)))
toliko od mene...

mrky_05_inter:

--- Citat: Atlantic - 11 Listopad, 2008, 09:30:27 ---ne slazem se...1300 kuna za remen i sta sve ide uz to,ulje,filtere,i sta sve vec ne,nije puno.... 1300 kuna za skuter sta kosta 25 000 kuna nije nikako puno....

to je vas problem sta nemozete razmislit u krupnom planu...
i sta da sam sad isa ustedit 300-400 kuna? za sta? za to da mi kod nekog ozbiljnog kvara ne prihvate garanciju? da mi kasko odbije isplatit stetu ako se desi neko sranje zbog takozvanih servisera u dvoristu? 
ne hvala,ja za svoj novac ocekujem uslugu i uslugu uvik dobijem... nebi nikad se nikom obratija ko nije ovlasten jer te u tom slucaju niko ne stiti....a ja zelim da neko stiti mojih 25000 kuna a za zastitu nekih pisljivih 300-400 kuna ustede me iskreno nije briga...

vidim da ode po forumima imate puno zalbi na rad servisa i servisera i jedino sta mogu je blokat od smija...pa kako vi to dajete motore na servis?:) kako ih preuzimate:) nemogu virovat...
ja ne placa nista dok ne napravim djir i ne uvjerim se da je sve ok,ne placam nista dok mi ne izda racun,ne placam nista bez potpisa servisera i voditelja servisa...jel znate zasto? zato jer,ako nesto nije uredu, sa time odete u lokalne novine,lipo plesnete jednu naslovnicu i jupi!!! motor odjedanput radi savrseno...ako neko iz splita ima problema a crnjak mu je radit to,molim vas javite mi se...ja cu to napravit...nije greda...  jer sa seljacinama se prica seljacki....

--- Kraj citata ---

stari moj ja sam svog vodio u ovlasteni pa eto procitaj gore sta mi se dogodilo...

Atlantic:

--- Citat: mrky_05_inter - 30 Listopad, 2008, 16:09:40 ---
--- Citat: Atlantic - 11 Listopad, 2008, 09:30:27 ---ne slazem se...1300 kuna za remen i sta sve ide uz to,ulje,filtere,i sta sve vec ne,nije puno.... 1300 kuna za skuter sta kosta 25 000 kuna nije nikako puno....

to je vas problem sta nemozete razmislit u krupnom planu...
i sta da sam sad isa ustedit 300-400 kuna? za sta? za to da mi kod nekog ozbiljnog kvara ne prihvate garanciju? da mi kasko odbije isplatit stetu ako se desi neko sranje zbog takozvanih servisera u dvoristu? 
ne hvala,ja za svoj novac ocekujem uslugu i uslugu uvik dobijem... nebi nikad se nikom obratija ko nije ovlasten jer te u tom slucaju niko ne stiti....a ja zelim da neko stiti mojih 25000 kuna a za zastitu nekih pisljivih 300-400 kuna ustede me iskreno nije briga...

vidim da ode po forumima imate puno zalbi na rad servisa i servisera i jedino sta mogu je blokat od smija...pa kako vi to dajete motore na servis?:) kako ih preuzimate:) nemogu virovat...
ja ne placa nista dok ne napravim djir i ne uvjerim se da je sve ok,ne placam nista dok mi ne izda racun,ne placam nista bez potpisa servisera i voditelja servisa...jel znate zasto? zato jer,ako nesto nije uredu, sa time odete u lokalne novine,lipo plesnete jednu naslovnicu i jupi!!! motor odjedanput radi savrseno...ako neko iz splita ima problema a crnjak mu je radit to,molim vas javite mi se...ja cu to napravit...nije greda...  jer sa seljacinama se prica seljacki....

--- Kraj citata ---

stari moj ja sam svog vodio u ovlasteni pa eto procitaj gore sta mi se dogodilo...

--- Kraj citata ---

nekontam te kralju....pa koji qrac si to platija...nerazumim....platis pa kukas....sjebalo te u servisu i ti im platija??? i mene su pokusali sjebat u moto sage,ali jedna saka u zube je sve rjesila...malo krvi,malo moljenja, ali moj motor je vozija,i sve to za 400 kuna umisto 3225....

stvarnio vas ljudi ne razumim od pocetka ovog posta....vi platite pa se ode dodjete kukat...zna se kolko kosta servis,ako neznate,nazovete jedno 20 njih(servisa) i svakog pitate...ako vam, svi kazu 500 kuna a 3 ili 4 5000, kuna NEMOJTE IC u tih...nekontam zasto je to tako tesko...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju