Općenito > Servisi

Servis anketa - tko tu koga i za koliko...

<< < (11/34) > >>

svemirac:

--- Citat: Atlantic - 10 Listopad, 2008, 14:41:07 ---aprilia sportcity
skutermoto split
servis na 6000 i na 12000 (na 6 su mi minjali svice,ulje,filtere) sve skupa 600kn a na 12 mi je prominjen remen(i sve sta i na  6000) i jos nesto sta nemam pojma sta je:) cjena 1300kn...

momci su odlicni,masu puta bi dosa sa nekim problemom tipa triba nesto podmazat,pomaknit,pogledat i nikad mi ni kune ne uzmu...odrzavat cu sve u njih jer su korektni...

--- Kraj citata ---

jbg...uzeli ti 1300kn.za remen i drugo,ni sam neznaš za šta još i oni korekni. :icon_scratch:

puno,jako puno prijatelju...pa da i znaš za kaj puno je.  :icon_thumright:

Atlantic:
ne slazem se...1300 kuna za remen i sta sve ide uz to,ulje,filtere,i sta sve vec ne,nije puno.... 1300 kuna za skuter sta kosta 25 000 kuna nije nikako puno....

to je vas problem sta nemozete razmislit u krupnom planu...
i sta da sam sad isa ustedit 300-400 kuna? za sta? za to da mi kod nekog ozbiljnog kvara ne prihvate garanciju? da mi kasko odbije isplatit stetu ako se desi neko sranje zbog takozvanih servisera u dvoristu? 
ne hvala,ja za svoj novac ocekujem uslugu i uslugu uvik dobijem... nebi nikad se nikom obratija ko nije ovlasten jer te u tom slucaju niko ne stiti....a ja zelim da neko stiti mojih 25000 kuna a za zastitu nekih pisljivih 300-400 kuna ustede me iskreno nije briga...

vidim da ode po forumima imate puno zalbi na rad servisa i servisera i jedino sta mogu je blokat od smija...pa kako vi to dajete motore na servis?:) kako ih preuzimate:) nemogu virovat...
ja ne placa nista dok ne napravim djir i ne uvjerim se da je sve ok,ne placam nista dok mi ne izda racun,ne placam nista bez potpisa servisera i voditelja servisa...jel znate zasto? zato jer,ako nesto nije uredu, sa time odete u lokalne novine,lipo plesnete jednu naslovnicu i jupi!!! motor odjedanput radi savrseno...ako neko iz splita ima problema a crnjak mu je radit to,molim vas javite mi se...ja cu to napravit...nije greda...  jer sa seljacinama se prica seljacki....

exfreerider:

--- Citat: svemirac - 10 Listopad, 2008, 17:23:10 ---jbg...uzeli ti 1300kn.za remen i drugo,ni sam neznaš za šta još i oni korekni. :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Možda zvuči kao velika cifra ali to je i veliki servis koji se radi svakih 12tkm

od toga su ruke nekih 300kn ili 2 radna sata a sve ostalo materijal tako da i nije puno ako znaš da se sve radi u ovlaštenom servisu a još manje ako si poslije zadovoljan :frajer:

Atlantic:

--- Citat: exfreerider - 13 Listopad, 2008, 23:10:45 ---
--- Citat: svemirac - 10 Listopad, 2008, 17:23:10 ---jbg...uzeli ti 1300kn.za remen i drugo,ni sam neznaš za šta još i oni korekni. :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Možda zvuči kao velika cifra ali to je i veliki servis koji se radi svakih 12tkm

od toga su ruke nekih 300kn ili 2 radna sata a sve ostalo materijal tako da i nije puno ako znaš da se sve radi u ovlaštenom servisu a još manje ako si poslije zadovoljan :frajer:

TOCNO TAKO...

--- Kraj citata ---

ami trade:
 nije uopče puno taj servis kad sam remen košta skoro 600kn!

ti koji si sami šerafe motore u garanciji, kad im nešto ode pa ne priznaš garanciju najglasniji su i najviše bi se svađali(i pitanja kaj nebi to kako mogli srediti)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju