Općenito > Servisi

Servis anketa - tko tu koga i za koliko...

<< < (10/34) > >>

majic_sk:
ja sam taj dinin frend kojem su maknuli vijak iz karburatora...uredno mi naplatili 400kn servis +150kn skidanje blokade da bi mi stavio preveliku diznu i prerezao 2 cijevi....
ugl. bio sam kod delvechia u sisku i jaaaako su loši....

R@kija:
1. Skuter                  Keeway Matrix
2. Servis                   Viktormotosport,ZG
3. KM                           250km(PUKLA GAS SAJLA),500km(REDOVNI SERVIS(NISU SKINULI BLOKADE JER SU RELKI DA CE MOTOR LETIT I DA CU PODERAT BRENZE DO SLJEDECEG SERVISA),2000km(MJENJALI RELEJ,200e NOVI,NISU SKINULI BLOKADE,A OVO SU AJDE SVE PROMJENILI:SVJECICU ,ULJE...)
4. Cijena                  dosta visoka,nis ne priznaju pod garanciju...
5. Utisak                  Jako lose,neceju skinut blokade i jako su skupi,sj***li su me za relej ziher i za gas salju,nema garancije,...-sad im je zadnja prilika na 4000km,ak ne skinu blokde ,ne stave mi multivar i federe kuplunga,remen i nastelaju sve,nikad vise nejdem tam,rade ga doma sam raskopam...

SAM SVOJ MAJSTOR

dino_sk:

--- Citat: majic13 - 19 Svibanj, 2008, 23:32:55 ---ja sam taj dinin frend kojem su maknuli vijak iz karburatora...uredno mi naplatili 400kn servis +150kn skidanje blokade da bi mi stavio preveliku diznu i prerezao 2 cijevi....
ugl. bio sam kod delvechia u sisku i jaaaako su loši....

--- Kraj citata ---
kasnije se ispostavilo da nisu ni limic s karba maknuli

dino_sk:

--- Citat: rakitje00 - 19 Lipanj, 2008, 12:37:58 ---1. Skuter                  Keeway Matrix
2. Servis                   Viktormotosport,ZG
3. KM                           250km(PUKLA GAS SAJLA),500km(REDOVNI SERVIS(NISU SKINULI BLOKADE JER SU RELKI DA CE MOTOR LETIT I DA CU PODERAT BRENZE DO SLJEDECEG SERVISA),2000km(MJENJALI RELEJ,200e NOVI,NISU SKINULI BLOKADE,A OVO SU AJDE SVE PROMJENILI:SVJECICU ,ULJE...)
4. Cijena                  dosta visoka,nis ne priznaju pod garanciju...
5. Utisak                  Jako lose,neceju skinut blokade i jako su skupi,sj***li su me za relej ziher i za gas salju,nema garancije,...-sad im je zadnja prilika na 4000km,ak ne skinu blokde ,ne stave mi multivar i federe kuplunga,remen i nastelaju sve,nikad vise nejdem tam,rade ga doma sam raskopam...

SAM SVOJ MAJSTOR

--- Kraj citata ---
daj skidaj te blokade dolje skut ti se vec zagusio

Atlantic:
aprilia sportcity
skutermoto split
servis na 6000 i na 12000 (na 6 su mi minjali svice,ulje,filtere) sve skupa 600kn a na 12 mi je prominjen remen(i sve sta i na  6000) i jos nesto sta nemam pojma sta je:) cjena 1300kn...

momci su odlicni,masu puta bi dosa sa nekim problemom tipa triba nesto podmazat,pomaknit,pogledat i nikad mi ni kune ne uzmu...odrzavat cu sve u njih jer su korektni...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju