Općenito > Servisi

Servis anketa - tko tu koga i za koliko...

<< < (9/34) > >>

dino_sk:
dr.akula furaj ga kod delvechia(piaggio,aprilia,gilera) neznam kakvi su decki al tamo ti je jedini servis u sisku za runnera

svoj skuter servisiram sam jer ga nedam onoj gamadi da drka po njemu i jos to skupo naplate  :glasses9:

Dr.Akula:

--- Citat: dino_sk - 28 Ožujak, 2008, 00:14:14 ---dr.akula furaj ga kod delvechia(piaggio,aprilia,gilera) neznam kakvi su decki al tamo ti je jedini servis u sisku za runnera

svoj skuter servisiram sam jer ga nedam onoj gamadi da drka po njemu i jos to skupo naplate  :glasses9:

--- Kraj citata ---

nema sanse da furaam kod delvechia, cuo sam svasta o njemu, frendu mi je skinuo novi zmigavac i stavio stari i tak te sheme,

radje cu ga kod nekog u fušu, cuo sam za zubu na zibelu i nekog leeka u galdovu, znas sto o njima?!

zoki_NRG:
1. SKUTER                        NRG power
2. SERVIS                        Moto ini, crikvenica
3. KOLIKO KM                   1000
4. CIJENA                        400 kn, skidanje blokade, lakse roline, stelanje karba i te gluposti 
5. UTISAK (usluga i cijena)  nisam zadovoljan, jer mislim da su me oko nekih stvari sjebali, i nisu mi dali da budem u servisu dok mi sve obavljaju

i onda sad ovaj vikend

servis na  10 000

SERVIS        ABI motori - Krk
prezadovoljan sam sa servisom, izmjenili mi svjecicu, vratili staru, promjenili mi neke vide, pregledali cijeli motor, podmazali sajlu gasa, ma sve
265 kuna + posebo ulje od agima 355 kuna, tako nesto,
daju ti da budes na servisu dok ti rade ako zelis, sve sve, sve pohvale na taj servis....

dino_sk:

--- Citat: Dr.Akula - 28 Ožujak, 2008, 22:22:46 ---
--- Citat: dino_sk - 28 Ožujak, 2008, 00:14:14 ---dr.akula furaj ga kod delvechia(piaggio,aprilia,gilera) neznam kakvi su decki al tamo ti je jedini servis u sisku za runnera

--- Kraj citata ---

nema sanse da furaam kod delvechia, cuo sam svasta o njemu, frendu mi je skinuo novi zmigavac i stavio stari i tak te sheme,

radje cu ga kod nekog u fušu, cuo sam za zubu na zibelu i nekog leeka u galdovu, znas sto o njima?!

--- Kraj citata ---
ne nisam cuo za njih ,ja sam svog novog runnera prisiljen vozit kod njih zbog garancije,al inace sam sam servisirao starog

dino_sk:
bas nesto gledao kod frenda na aprilii sr50r
njemu su na skidanju blokada stavili diznu 70 a seraf za stelanje zraka su izvrnuli totalno van nema ga
pa mislim gdje to ima logike ,meni se uskoro blizi taj 1. servisi skidanje blokda :headbang: al me sve strah sta ce napravit
al sam rekao da cu ja bit tamo dok budu radili po njemu i nedo im bog da im padne napamet da mi stave diznu 70 i maknu seraf taj za zrak ,radije neka mi ostave serijsku diznu ak nemaju 64 da stave

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju