Općenito > Servisi

Servis anketa - tko tu koga i za koliko...

<< < (8/34) > >>

eladio:

--- Citat: Drnda-1 - 10 Veljača, 2008, 17:46:20 ---Nop :angry9: :angry9:
Ma lipo cu sutra kupit ulje za getribu i skinit blokade, vidit sta se jos radi na servisu sa 500 i 1000km. te cu to i napraviti, sada ima 800 km na njemu,. :jerk:

--- Kraj citata ---

cini se da si "preskocio" redovan servis  :toothy3:

anton34:

Derbi GP1 Open
ACR (Matešić), Rovinj
1000km
250kn (skidanje blokada,promjenjena sviječica i ulje mjenjaca, čišćenje filtera)

Nakon skidanja blokada nije uopće naštelao karb, motor se gušio, pa sam ga opet odnio, i onda ga je napravio kako treba.sve u svemu zadovoljan

Danas bi trebao na idući servis (4000km)

john_wayne:

Marcel Moto, Rijeka
za sada je bio na 3 redovna servisa (500 km, 3000 km i 6000 km), te na 3 neplanirana (1 x pad i 1 x skinuli mi auspuh 1x reklamacija u garantnom roku)
sve je bilo o.k., jedino mi se cijena malo činila previsoka (neznam sada napamet ni šta mi je mjenjao ni koliko je točno došlo, ali znam da mi se u tom trenutku činilo dosta skupo...)

sax:
1. SKUTER - Pugeot sf 2
2. SERVIS I GRAD- Malimoto-Lovran
3. KOLIKO KM - 4300,ali problem sa karburatorom
4. CIJENA - 220kn
5. UTISAK (usluga i cijena) - Decki znaju posao.Sve su rijesili u sat vremena i od tada nemam problema,a mislim da je i cijena ok.Sve 5!

Dr.Akula:

--- Citat: KicHo7 - 27 Listopad, 2007, 10:08:05 ---meni dođe lik neki dan i dofura skuter. Ja mu promjenim ulje, sipam mu TTS urezervar (kaj inace ne radim al to je dobil gratis malo... :laughing7:) bile mu karike u kur*u, kazem trebas nove, ove sam mu malo pošmirglao, a sad kolko ce koristit, stavim mu sve srafove jer mu pola fali, sve zasrafim. Popravio sam mu jedan puknuti navoj plasticni vrucim ljepilom (jebga fuš  :icon_biggrin:), svjecicu sam mu ocistio i izgleda ko nova (nisam mijenjo jer ju je stavio prije 300 kilometara), provjerio mu kocnice, stisnuo zadnji dobos, promjenio zarulju u prednjem fau, ocistio filter zraka i sve to naplatio 100 kuna jer mi je poznanik (inace radim po 150) i lik mi pocne psovat sve zivo i mrtvo da sam cigan, da sam ga opljacko i nes slicno...mislim ono, nek ide u servis i nek si tam servisira za 300-400 kuna...to ti je kad oces bit posten... :'(

--- Kraj citata ---

steta sto ne zivis u sisku,dosao bih tebi na servis...
ja svog imam mjesec dana tek,runner je iz 2004 ima 6i po tkm moram ga radi reda furat na servis
al kad citam ove vase postove bojim ga se dat nekom mesaru na servisu.

help gdje da furam skuter na servis u sisku?!?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju