Općenito > Servisi

Servis anketa - tko tu koga i za koliko...

<< < (30/34) > >>

Grale:
Pa naucil bi,jer se u to kužim ko marica u krivi k.,jel tak?
Da se kužim u aute, bil bi na forumu mojauto.com , a ne na ovom :icon_thumright:

Ti si potegel pitanje,kolko košta zamjena karika, ja sam ti odgovoril, i ne kužim tvoja pametovanja dalje.
Mogel si reć,puno mi je to dat za dobrog majstora,a nekom krelcu za 200 kn ne mislim vozit,radije si budem sam, i amen...
I da,postoje razlike između majstora i "majstora".

SR:
Da to sa maricom se odnosilo na modele skutera.. upravo to.. sto se tice motora i mehanike to je neke sasvim deseto.. Karb cvaja je najprimitivniji oblik motora koji slozi svatko sa malo mozga.. a koliko vidim ovdje si 80% ljudi sve samo radi, tako da to potvrdjuje upravo ono sto ja i govorim..

Ja sma potegnuo pitanje da, i nisu pametovanja vec ti lijepo dam usporedbu.. eto npr to sto si ti napisao i isto tako ne drzi vodu, pa mogu i ja reci da prije ti pametujes nego ja..

recimo troje ljudi (koji i slazu te skutere) su rekli istu stvar odnosno cifru.. koja je opet niza od tvoje navedene..

i ne nije mi puno dat, odnosno nebi dao vise iz principa odnosno dvije stvari, prva je sto to REALNO NE vrijedi tih novaca (zasto? zato sto sam vec naveo koliko neke puno kompliciranije stvari kostaju, i sto me nemoze neko zenit i prodavat krafne jer znam koliki je to obujam posla)  a drugo sto na kraju krajeva i sam to mogu napraviti..

ne razumijem sta ti dalje nije jasno.. konstatirao sam da to ne vrijedi toliko i gotovo.. Ako nisi jedan od tih "majstora" onda ne kuzim cemu dalje rasprava i cemu se dalje grcevito raspravljas.. ako ti lijepa usporedba nije dostatna, ja ne mislim crtati.. niti mijenjati tvoje misljenje, tebi vrijedi, meni ne i eod

daRio:

--- Citat: Grale - 20 Travanj, 2013, 15:12:15 ---Pa naucil bi,jer se u to kužim ko marica u krivi k.,jel tak?
Da se kužim u aute, bil bi na forumu mojauto.com , a ne na ovom :icon_thumright:

Ti si potegel pitanje,kolko košta zamjena karika, ja sam ti odgovoril, i ne kužim tvoja pametovanja dalje.
Mogel si reć,puno mi je to dat za dobrog majstora,a nekom krelcu za 200 kn ne mislim vozit,radije si budem sam, i amen...
I da,postoje razlike između majstora i "majstora".

--- Kraj citata ---

Reci ti šta hočeš ali čovjek je u većini stvari u pravu.
Svi su majstori i svi sve znaju,cijene su astronomske a konkretno na ovom forumu nemaš majstora za kojeg bi dao ruku u vatru i javno ga preporučio je li tako?
O garanciji na radove i poštenju nećemo,o tome postoji stotine postova tako da...... :dontknow:

Grale:
Ne ulazim u rad majstora po zg,tak da neznam.
Al primjerice za štefa od kojeg cijeli forum more sve naučit,sigurno dajem glas i dok nekaj neznam njega pitam.
A ti si dario barem taj koji je spreman platit za dobro obavljen posel, kaj od sad i ti tražiš majstore kaj delaju generalke za 300 kn.
Izlazim iz rasprave :hello:

daRio:

--- Citat: Grale - 20 Travanj, 2013, 15:35:24 ---
A ti si dario barem taj koji je spreman platit za dobro obavljen posel, kaj od sad i ti tražiš majstore kaj delaju generalke za 300 kn.

--- Kraj citata ---

Prijatelju,misli su ti malo odlutale,ovdje se ne radi o meni nego o tome da čovjek ima pravo.
Svaki kujac je majstor a i sam znaš da nije a i isti taj kujac od majstora cijeni taj posao kao da je stvarno majstor.
Što se mene tiče,upoznao sam ih u životu puno ali samo za jednog mogu dati ruku u vatru ali taj radi samo aute i to samo jednu marku. Sve drugo je prosjek,lagani fuš na granicu prolaznosti i to sve hoda dok skuter ne stane i dok je cijena dobra.
Kolega SR je u puno stvari u pravu i ne želi biti jelen ,to je bit priče koja se zove "precjenjenost kvazi majstora".
Grale,opet te pitam....osim Štefa koji ti je frend za kojeg forumaša ili nama poznatog "majstora" bi dao ruku u vatru?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju