Općenito > Servisi

Servis anketa - tko tu koga i za koliko...

<< < (29/34) > >>

SR:
Ne, ne podcjenjujem, nego samo kuzim mehaniku i nije mi strana, raskopao sam i slozio gro toga i zato mi se sa ovakvim kosilicama neda zayebavati i gubiti vrijeme...

znam cifre kako sta kosta oko auta, za ove kosilice te cifre koje navodis su presmijesne, nebi da pricamo o aeromehanici.. i te spike za "pravi majstor" su takodjer tragikomicne jer neznam kako bi se onda trebali nazvati ljudi koji slazu v6, v8 turbo motore.. ili hoces reci da je to ista stvar ko cvaja?? koju slozi svatko sa dva imbusa, dva sarafcigera i cekicem, i malo al samo malo mozga u glavi ako nema 3 lijeve ruke i noge.. ne pricamo o 1000ccm... To sto vi dajete sumanute cifre sto vas majstori zene a istu stvar naprave zatvorenih ociju to je vas problem, odnosno problem pojedinaca koji se tu u ovoj temi placu radi toga...

da majstor za karb cvaju.. ja cu riknut..

Grale:
Daj se saberi, ne interesiraju me turbaci i v8-ice, ursusi i đon diri.

Pričamo o skuteru,kolko uzimaju majstori za takve poslove na autima, neznam, niti me trenutno interesira.
Ja sam ti dal odgovor na postavljeno pitanje,to kaj ti oćeš pokazat da znas i sam napravit, nije bit ove teme, imas podforum garaža-skuter projekti i tam to pokaži  :icon_thumright:

SR:
Ja sam sasvim sabran.. i dajem sasvim normalnu usporedbu.. nauci citati sa razumijevanjem pa ces odgonetnut u mojim postovima iz kojeg razloga ne zelim sam slagati.. tako da bit ovoga nije dat doznanja da i sam to znam napraviti vec gore navedeno..

Ja sam ti samo dao usporedbu iz razloga sto je sumanuto da slicna stvar moze isto kostati na motorima koji su dvije svjetlosne godine razlike.. Ako se kuzis u mehaniku i navedene motore gore biti ce ti jasno.. po tome bi se onda i avio motor trebao sloziti isto za par tisuca kuna.. ne da nema smisla vec je smijesno..

postujem svacije misljenje, ja sam samo naveo cinjenice i cistu usporedbu crno na bijelo.. samo sam se nasmijao na ono "majstor koji drzi do sebe" jer ovdje pricamo o motoru koji je cista kosilica i najprimitiniji moguci benzinski motor.. ako je netko u oblacima sto zna rastavit i sastavit takav motor, e onda bi zbilja jedno 70% muske populacije moralo biti u oblacima..

eod i pozdrav

Grale:
Ok,onda tebi vozim skuter na mjenjanje karika za 200 kn dok bude vrijeme, taman mi se nebi dalo zajebavat za 200 kn sa ispustanjem i ulijevanjem vode,te ozracivanjem,radije si pustim video na jutubu i gledam kak slažu v8 masine pa da naučim nekaj :icon_thumright:

SR:
Pa mozda i naucis nesto, tko zna.. pusti si slobodno.. takvi teoreticari su mi najjaci... zato i postoje takvi mehanicari za mlince koji "drze do sebe" al svakom svoje.. tvoj odnosno vas izbor...

pozdrav  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju